İstanbul'dan Bir Takipçimin Sofrası

Yazılarımdan birine adsız olarak yorum gelmişti geçenlerde, beni severek, beğenerek takip ettiğini, kendi sofralarının fotoğrafını göndermek istediğini söylemişti bir izleyicim. Dün bir mail aldım, hem kendisini tanıtıyor hem de birkaç fotoğrafını eklediğini söylüyordu. Takip edip paylaşımda bulunmasına çok sevindim, bende kendisini haberdar ederek, sofrasıyla yemeklerinin fotolarını bloguma taşıdım. İşte Gülperi hanımın güzel çay sofrası :)


Mmmm bu omlet çok leziz görünüyor...


Ve işte son olarak da beni hamsi hamsi diye inleten fotoğrafı...Hamsiler, maydonoz ve en üstteki soğanlara bakın...Yapılır mı bu Gülpericiğim :)


Kendisi gönderdiği fotoğraflarla bloguma misafir olmuş oldu. Paylaşımı için, beni takip ettiği için tekrar teşekkür ederim. Belli ki becerikli ve hamarat bir arkadaş. Ellerine sağlık diyorum Gülpericiğim, her zaman beklerim sayfama, hoşçakalll :)


10 yorum:

  1. günaydın,
    hamsi vurdu beni gülperi hanım:)
    teşekkürler ebru paylaştığın için
    sevgiler benden size

    YanıtlaSil
  2. çok şık bir sunum olmuş, tam altın günü sofrası :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi ama :) biz de yapsak bi altı günü sofrası canım istedi :)

      Sil
  3. Günaydın ben Gülperi çooookkkk teşekkür ederim:)) Beğenmenize çok sevindim. Bende çok severim balığı. Paylaşımda bulunduğunuz ve beğenen arkadaşlara teşekkürlerimi bir borç bilirim HOŞÇAKALIN SEVGİLER...

    YanıtlaSil
  4. Gülperi hanımın bir blog açması şart olmuş. Bu güzellikleri bloğunda paylaşırsa severek takip ederiz.
    Ebrucum senide severek takip ediyoruz.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.