Leoparlı Snood


Merhabalar, bugün yine tam enerjik olmasamda, hafif enerji emareleri görünce kendimde bi sevindim, bi mutlu oldum anlatamam☺ Taslaklarda bekleyen bu leoparlı snoodu görücüye çıkarmaya karar verdim. Kumaşı Baykumaş dan gelenlerden. Yumuşak esnek bir penye. Eminim bluz, tshirt olarak da çok kullanışlı olurdu ama o zaman leopar fazla batıyor gözüme. Aksesuar olarak daha bir seviyorum. O yüzden düşündük bu şekilde dikmeye karar verdik.


Düz beyaz penyelerle çok daha güzel duruyor ama ben gidip siyahın üstüne takmışım, üşendim galiba ☺ Birşeyler dikmeyi de özledim aslında. Sırada Baykumaş ın diğer parçaları var. 


Yarın  23 Nisan ve tatiliz yaşasın ☺ Bir gün bir gündür. Böyle olunca daha mı kıymetli oluyor ne? Mart sonunda bir hafta izin kullandım ama hiç verimli geçiremedim. Şimdi bir günlük tatile seviniyorum ☺ Neyse sabah sabah çenem düşmesin, şimdilik bu kadar benden, umarım güzel bir gün geçiririz. Hepinizi öpüyorum, hoşçakalınnn...


14 yorum:

  1. ara tatilleri çok severdim evet ama daha tatilin sabahından ertesi günkü iş stresine girer, günümü kendime rezil ederdim:)
    Snood mu deniyor bunlara? Çok güzelmiş. Sana da çok yakışmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet eskiden bende öyleydim ama şimdi öyle strese sokacak bir işim yok şükür ki. Ama mesela her ay böyle bir iki gün fazladan tatil olsa hayır demem :)
      Teşekkür ediyorum Emelcim :)

      Sil
  2. senin o pempiş yanaklarını kocaman ısırmak istiyorum Ebruşum leopar snood harika fikirmiş çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) ay valla mı kimse ısırmadı beni epeydir :))
      leopar senden sorulur beğendiysen tamamdır :)

      Sil
  3. Bende snoodları hep örgü düşünmüştüm, ufkum genişledi sabah sabah :) "vaayyy, tabiii yaaa" diye diye baktım resimlere :) Bende leoparı aksesuar olarak severim sizin gibi, güle güle kullanın. Size de maşallah ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Nurtenciğim sana da maşallah :) Ben çok seviyorum bu boyunlukları, her tür kumaştan oluyor :)

      Sil
  4. ara tatıller cuma enerjısı verır bana :) kuması sal yapman sahane olmus..keza yuzunde ne guzel ne yapsan shaane olacagına emınım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim böyle zevkli birinden duymak ne güzel :))
      sağolasın :))

      Sil
  5. snood; saç kurdelesiymiş:),merak ettim baktım sözlüğe:)
    boyunda kurdele gibi durduğu için bu ad verilmiş sanırım:)
    çok güzel geliyor bana bu boyun kurdelası,kendime alayım,sen de çok güzel taşıyorsun,güzel ebru
    mucukkk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa boyun kurdelesi?.. ne güzel adı varmış artık öyle diyelim bari, sayende öğrendim :) Teşekkür ederim çok seviyorum bu aksesuarı...

      Sil
  6. Çok yakışmış canım.. Kumaş güzelmiş gerçekten ve siyah bluzla çok hoş durmuş, Aksesuar olarak daha kullanışlı sanki ama insanın zaman zaman aklına takılmıyor değil şöyle farklı birşeyler de;)) hoş çok kullanmasam da aklıma geliyor, ama insanlar giysi olarak da o kadar çok kullandılar ki, yapsam mı diye hep tereddütteyim.. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Valla ne bileyim ya aksesuarda, ayakkabıda filan yada elbisenin bir kısmında daha bir hoş oluyor gibi :) yine de kesin konuşmamak lazım :)

    YanıtlaSil
  8. ne iyi değerledirmişsin
    bence biraz daha incesi sarı saçlarında çok hoş durur
    evde vakit geçirirken kocaman bir fiyonkla kullansan mesela
    pek renkli olur :)

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel olmuş gerçekten, bende bir snood hastasıyım :) Güle güle kullanın

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.