Dantel Ceket

Bir haftadır rahatsızım ve evdeyim bu süre içinde kanal kanal Soma faciasıyla ilgili haber izlemekten, üzülmekten, hastalıktan ve yatağa çakılmaktan dolayı çok mutsuzum. Çok dua etmekten, ölenlere rahmet dilemekten, kalanlar için ne yapabiliriz diye düşünmekten ve tekrarı olmasın demekten başka elden ne gelir...üzüntü, ağlama ve yatakta yatma ile geçen sekiz günden sonra artık kendim için birşey yapıp bloga yazı girmek istedim. Biraz olsun morale ve normale dönmeye ihtiyacım var. Haftalardır bekleyen bir kombin yazısı ile başlıyorum. O zaman yazdığım gibi yayınlıyorum:



Son zamanlarda yurtdışından istediklerim içinde en sevdiğim parça bu dantel ceket oldu. Modeli yandan fermuarlı mont şeklinde. Ben 38 bedenim L istedim güzel oldu. Aslında bir parça daha dar olabilirdi ama likralı bir kumaş olmadığı için sıkabilirdi, doğru tercih yapmışım beden konusunda. 


Bloga eklemek için siyah kısa etekle giydim. Ama uzun bol kesimli siyah elbisemle denedim onunla da beğendim.


Sipariş ettiğim birşey gelince bedenime uyuyorsa, kumaşı, kesimi filan hayal kırıklığına uğratmıyorsa çok seviniyorum. Dantel ceket Sheinside buradan inceleyebilirsiniz. Güzel haberler alacağınız, aklınızdan geçenlerin gerçekleşeceği, mutlu ve güneşli bir hafta diliyorum ☺



19 yorum:

  1. çok yakışmış canım güle güle giy

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, ceketiniz çok yakışmış:) Aynısını ben de aldım severek kullanıyorum:)

    YanıtlaSil
  3. yakışmış,
    yalnız 8 gün hastalık çok fena yahu,geçmiş olsun bi daha da olmasın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ne diyeyim bu olayları gördük,e şükreder oldum

      Sil
  4. gerçekten çok üzücü bir hafta geçirdik bütün dualarımız somaya gitti .Sana da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ebrucuğum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim evde yatmak ve tv izlemekten fenalık geldi...

      Sil
  5. Ceket çok güzelmis. Çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
  6. Çok zarif bir şey, güle güle giy :)

    YanıtlaSil
  7. Süper olmuş bayıldım. harikalar yaratmışsın:)

    YanıtlaSil
  8. çok beğendim ceketinizi... kargo ücreti var mı acaba? gördüğünüz fiyata mı alıyosunuz? ekstra ücret ödeniyor mu? sevgiler seda...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Seda, free shipping (ücretsiz kargo) seçersen öyle gelir. Böyle olunca ptt kargo ile geliyor 15-20 gün sürüyor ancak kargo parası ödemiyorsun.

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.