Home Sweet Home-DIY

Herkese günaydınlar...Ankara'dan bildiriyorum, şu an yine hava kapalı ve yağmur yağacak. Dün zaten öğleden sonra komple yağışlı geçti. Koskoca Mayıs ayını yedik bitirdik Soma felaketiyle, hastalıkla, raporla, yağmurla, can sıkıntısıyla...Buna da şükür demekten başka çare yok. Her şey daha güzel olacak bu şekilde düşünmezsek işimiz yaş. Neyse, öyle böyle derken sizinle paylaşmak için bir türlü fırsat bulamadığım, blog arşivime eklenecek tatlı bir dekorasyon önerisi var, epeydir bekliyordu bu DIY çalışması arşivde. Bakalım beğenecek misiniz HOME yazımızı :)


Kalın mdf plakadan kesilmiş harfleri alıp ahşap boyası ile boyadık, kahverengi ile eskitme yaptık. Üzerine yapıştırdığımız minik objelerin çok fazla çeşidi var ve seçerken çok zorlandık. Ben en çok kral tacı ve avizeyi sevdim.


Pembe tavşanımıza dikkat :)


Gören arkadaşlarımız çok beğeniyor ve onlarda istiyor. Şimdi bebeği olacak bir arkadaşımıza ismini yazıp boyayacağız. İlgilenen olursa siparişle istediğiniz yazıyı bu hale getirebiliriz.


Ahşapla ilgili yeni şeyler de keşfettik. Bir sürü ampul yandı kafamızda diyebilirim. Yakın zamanda fırsat bulup yaptıklarımızı paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Bugün cuma haftanın en güzel günü, neden, çünkü hafta sonu tatil. Peki benim gibi iki haftadır evde olan biri için ne ifade ediyor tabii ki hiç :) Ama yine de sizlere, özellikle tüm hafta çalışıp bugünün akşamını iple çekenlere harika bir hafta sonu tatili diliyorum. Yağmur yağmazsa bol bol gezin, dondurma yiyin, pikniğe gidin, parkta oturup geleni geçeni izleyin, yada pazar günü nefis bir kahvaltıdan sonra bacaklarınızı uzatıp tembellik yapın. Ne bileyim nasıl mutlu oluyorsanız onu yapın, musmutlu tatillerrrrr :)


14 yorum:

  1. Yaaa bunların böyle kalın kesilmişleri mi varmış
    Ben de gördükçe beğeniyordum da hazırları beğendiklerim baya pahalı geldiğinden yanaşmamıştım. Ben de bi alayım boyayım :) sağol canım sayende öğrendim

    YanıtlaSil
  2. sen yaparsın da güzel olmaz mı:))
    mutluhaftasonu

    YanıtlaSil
  3. canım bu harfleri nereden aldığını öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz kendimiz mdf den kestirdik, fiyat verebiliriz istediğinizi harfler için...

      Sil
  4. Cok guzel olmus hepsi de :) ahsap objeleri tam olarak nereden aldiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, istediğimiz boyutta bulamadık mdf den kendimiz kestirdik. İstediğiniz harfler için boyalı-boyasız mail atarsanız fiyat çıkarabilirz :)

      Sil
    2. İyi gunler boyasiz ham halde birlesik istersek harf adet fiyati ne oluyor aceba

      Sil
    3. Bunlar büyük boy sizin istediğiniz boyut nedir? Tam olarak belli mi? Tahmini harf adedi 10 tl gibi düşünebilirsiniz :)

      Sil
  5. Süper olmuş, bende ham ahşaptan home yaptım.. henüz yayınlamamıştım iyi oldu hatırladığım bende paylaşayım.. diğer dıy projelerini de merakla takipteyim..

    YanıtlaSil
  6. çok tatlı olmuş canım
    yaptık dediğine göre Elçin'le beraber yaptınız sanırım
    ne güzel
    keşke benimde kardeşlerim yakınımda olsa

    kıymetini bilin
    öpüyorumm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah gün gelir yakın olursunuz, kardeşimizn şehir dışı ihtimali var şimdiden kara kara düşünüyorum :( Allah ayırmasın kimseyi birbirinden...

      Sil
  7. Muhteşem olmuş, cok seviyorum ben boyle seyleri :)
    Teşekkürler paylaşımınız için. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. çok güzel olmuş, güzel günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil
  9. Süper olmuş :) Ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.