Cupcakeli Çay Setiyle Kahvaltı


Eveeeet hafta sonuna iki adım kala bu güzel perşembe sabahından hepinize günaydınlarrrrr :)) Vakit kaybetmeden LAV'dan gelen cupcakeli çay setiyle hazırladığım kahvaltı masamıza buyurun lütfen...Hem pembeli, hem cupcake desenli olunca sevilmez mi? Ben bayıldım evdeki cupcakeli peçetelerim ve pembe lolipop tabaklarımla takım yaptım hepsini.  Eğer bu takımı sevdiyseniz bir tane de sizin olsun isterseniz LAV çay seti çekiliş için buraya tıklayın lütfen, bu ayın sonuna kadar çekilişim devam ediyor.





Kahvaltı sofrası kurarken bayat ekmek varsa onları yemeden tazeye geçmeyelim ki ziyan olmasın. Hemen peynir, yumurta, zeytinyağı ve salçayı karıştırıp bayat ekmeklerinizin üstüne sürüp fırına verin on dakika sonra mis gibi çıtır çıtır ekmekleri taze ekmekten daha iştahla yiyeceksiniz :)


Bizde çaylar açık, paşa çayı, öyle seviyoruz...



Sizlere de keyifli sofralar, ağız tadıyla yenen sohbetli yemekler diliyorum. Bu takımı ve diğer ürünleri incelemek isterseniz LAV'a tıklayın lütfen :)


6 yorum:

  1. Cupcakeli bardaklarını bilmem ama servis tabakların oldukça baş döndürücü, hipnotize edici, afiyet olsun canım maşallah :D

    YanıtlaSil
  2. çay setini çok beğendim canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. ay bi de nöbet çıkışı sabah sabah oturuveresim geldi bu şık sofraya...bayıldım.afiyetler olsun...sevgiler

    YanıtlaSil
  4. offf be ;şimdiden kahvaltılarını özledim:))

    YanıtlaSil
  5. cnm yaa senin bu sofraların hep güzel hep tatlı:))) Bu seriyi duymamıştım ben, nasıl güzelmiş... Bir de o peçeteleri nerden bulursun yaaa çok tatlılar:))))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.