İyi ki Doğmuşum Yahu ☺

Bugün benim doğum günüm. Lay la lay la layyy... İyiki doğmuşum, yoksa ne yapacaktı kardeşim ablasız, tek kardeş olarak, ya da ne yapacaktı kocam bensiz? Bak şimdi nasılda mutlular ben varım diye :))))) Hahaaaa:))) Ayy böyle bişey yazanı da ilk defa görüyorum deli miyim neyim anlamadım :)))) 
Yıllar geçiyor, ömrümüz kısalıyor ama yine de her sene bu geri sayımı kutluyoruz :) Eee adet böyle ne yapalım :) Aslında yazacak çok çok şey var aklımda ama kısa kesmeliyim. Hediyelerimi çoktaaan açtım bile ağzım kulaklarımda...napıym sabırsızım ben.
Akşama da belki bi pasta üflerim birileri sürpriz yapar belli mi olur :) Hatta bir iyilik yapmışken frambuazlı olsun da tam olsun :) hihihihiiii ::))))


Kendime mutlu seneler diliyorum, inşallah sevdiklerimle, sağlıklı, huzurlu yıllar beni bekliyordur :) Kendi kendine dilek dilemek ne güzel oluyormuş :) Bugün güzel bir gün olsun hepimiz için, herkesi öpüyorummmm :)





32 yorum:

  1. Günaydın Ebru Hanım ben Gülperi.. Doğum gününü kutlu olsun nice seneler sağlıkla, mutlulukla ve sevdiklerinle geçirmen dileğiyle. Yaş kaç olursa olsun doğum günü daha güzeli var mı? Her sene ayrı bir heyecan tekrar DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN:::)))))9

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülpericiğim ilk yorum senden gelmiş çok teşekkür ediyorum, sağol, takip ettiğin ve güzel yorumlarla desteklediğin için :)

      Sil
  2. evet güzel kardeşim iyi ki doğmuşsun, yoksa naapçaktım tek başıma... küçükken habire kandırıp elimden çikolatamı almasan nasıl açılcaktı gözlerim? bu dünyada birileri verivarı şarkısını unutmam mümkün mü? honzaktan kaçıp battaniye altında titrer miydim sen olmasan? kimin elbisesini habersiz giyip giydiğim gibi lekeleyecektim? kimi taklit etçektim :D kimle DIY yapçaktım? tonbalıklı sandviçi tek başıma yesem bu kadar lezzetli gelir miydi? gelmezdi kardeşim, sen olmasan ben, ben olmazdım... çok seviyorum seni, allah ayırmasın bizi, amin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla sıkılırdın tek başına söyleyim :)))) canım kardeşim yaaa çok seviyommm :) sağol varol hep yanımda Allah ayırmasın inşallah :)

      Sil
  3. Tatlımmmmmmmm:)
    İyi ki doğdun, ne güzel bir günde doğmuşsun. En sevdiğim aydır mayıstan sonra. Mis gibi çiçekler ve yeşiller içinde, harikulade geçsin hayatın, uzun uzun...sağlıkla.
    Kutlarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emelcimmm, yaz çocuğu olmak çok güzel evet :) Yorumuna bayıldım inşallah güzel dileklerin kabul olur her zaman bekliyorum sayfamda öpüyorum canım :)

      Sil
  4. Ne güzel bir giriş olmuş :)) Doğru diyorsun, dile getirilmeyince deli miyim neyim diyoruz ama doğrusu bu :))) İyi ki doğmuşsun, eşin kardeşin sensiz ne yaparlardı, sen varsın diye ne kadar mutlular :) Sevdiklerinde sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl diliyorum. Bol tatilli, gezmeli, görmeli bir yıl olsun senin için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben daha dile getirmelerine fırsat vermeden sabahın köründe yazınca postu öyle oldu :)))) canım sağol inşallah dediğin gibi olur, tatil kısmından pek emin değilim bu sene ama kalanı gerçekleşse o yeter öpüyorum :)

      Sil
  5. iyi ki doğmuşsun güzel şey,
    musmutlu yeni yaşın olsun
    çok sevgiler

    YanıtlaSil
  6. İyiki doğmuşsun blog alemi ebrushka sız napardı
    hayırlı güzel ömürler dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak onu düşünmemiştim :))))) teşekkür ederim güzel yorumun için sağoll :)

      Sil
  7. Mutlu,sağlıklı, neşeli bir yaş dilerim...

    YanıtlaSil
  8. nice mutlu senelerrrr ! iyiki doğmuşsunuz :)

    YanıtlaSil
  9. doğum günüsün kutlu olsuuuun,Allah nice çooook 17 haziranlar görmeni nasip etsin,sevdiklerinle birlikte :) sevgiler

    YanıtlaSil
  10. mutlu yıllar...
    umarım yeni yaşın ne istersen onu getirir sana.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  11. Nice saglikli, mutlu yillara.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  12. Sağlıkla, güzellikle ve sevdiklerinle birlikte nice nice mutlu yıllar!!!!

    YanıtlaSil
  13. Doğum gününüz kutlu olsun. Güzel, mutlu, huzurlu, sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz bir yaş dilerim...Sevgiler...

    YanıtlaSil
  14. nice yıllar dilerim sağlıklı mutlu ama hep umutlu gülücüklü :D :D :D

    YanıtlaSil
  15. oy oy tatlım iyi ki doğmuşsun tabi ki, biz ne yapardık sensiz blog dünyasını, ben ne yapardım senin güzelim fikirlerin olmasa, hep mutlu ol tatlım, gönlündeki dilekler kocaman kocaman olup gerçeğe dönüşsün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay canım ne güzel bir yorum çok teşekkür edeirm sağol :)

      Sil
  16. Doğum gününüz kutlu olsun öncelikle merhaba Makyaj İncileri adıyla izlemeye aldım blogta yeniyim sizide bloguma beklerim http://makyajincileri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.