Dantelli Bebe Mavisi Gömlek


Günaydınlar...Hafta sonuna iki gün kaldı, hayatta doyamayacağım tek şey tatil sanırım. Belki de uzun yıllardır çalışmanın getirdiği bir bıkkınlık var bilmiyorum, tek bildiğim hafta sonunu iple çektiğim. Tatildeyken Sheinside dan istediğim dantelli bebe mavisi gömleğim geldi. One size olması beni biraz düşündürmüştü çünkü bedenler her zaman uymayabiliyor. Ama tam üstüme göre oldu. Beğenenler buradan inceleyebilirler. 38-40 bedene rahat olur. Bebe mavisini çok seviyorum ama pek birşeyim yok bu renk. Sadece uzaktan sevmekle yetinmişim demek bu tatlı rengi :) O yüzden gelir gelmez hemen giymek istedim, çok sevdim, bana huzur verdi :)


İşyerinden bir arkadaşım çok beğendi ama üst kısmını evlerdeki perdelerin güpürlerine benzetti :) Cidden benziyor, hele bi on on beş sene öncesinde bi güpür modası vardı hatırladım. Bu da onun gibi evet ama çok daha yumuşak :) Dantel modası aldı başını gidiyor bakalım nereye kadar...Bu arada (görmekten bıkmadığınızı umduğum) Dresslily den aldığım altın çapalı sandaletim ayağımda paralanacak sanırsam :) Başka birşey giymek istemiyorum öyle rahat ki...



Son olarak yaz bitmesin diyorum, ince ince giyinmeye, akşamın geç vaktine kadar balkonda oturmalara, sıcacık güneşe ve ufak deniz kaçamaklarına veda etmeye henüz hiiiiiiçç hazır değilim. Görüşene kadar hoşçakalınnnnn :)


11 yorum:

  1. Ebruuuuuu!!
    Çok ama çok yakışmış bu gömlek. Bayıldım tek kelimeyle. Zaten mavi renge hastayım ama dantelli olması daha ayrı bir hava katmış. Güzellik, operim seni. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay ay çok teşekkür ederimmm :) ne güzel bi yorum buuu :) bende öperim...

      Sil
  2. güle güle giy,sana çok yakışmış,
    gerçi ne giysen yakışıyor o ayrı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, bakan gözlerin iyi niyeti tatlımmm :)

      Sil
  3. çok yakışmış ben çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  4. Nasil tatli bir renk bu cok cici gokyuzu gibi ferah cok yakismis

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynı şeyi düşündüm bende, gök mavisi :)

      Sil
  5. ben danteli çok sevdiğim için her yere yakıştırıyorum maşallah:) Bluzuna da çok yakışmış, naif bir detay oluşturmuş bence.
    Mavinin tonu da güzel, eee sende güzel.
    O zaman gelsin haftasonu:)
    Ne alaka oldu ama ne bileyim, fasulye var ocakta yanacak sana bakarken:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman yanmasın güzelim fasulye, gelsin hafta sonu :)))

      Sil
  6. gömlek çok yakışmış, sandaletler de süper. hergün giy bence de ;))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.