Püsküllendim


Gönül isterdi ki şöyle açık havada güneş ışığında mutlu mesut pozlar vereyim de püsküllü ceketimden öyle bahsedeyim. Ama ne yazık ki artık içeride çekilen fotoğrafla dışarda çekilenin pek bi farkı yok gibi. Hava sabahtan beri kapalı ve yağmurlu. Ama mutsuz değilim, hep yaz olacak değildi ya, şikayet etmek istemiyorum her mevsimin tadını çıkaracağım :) 



Ceketim Sheinside, beğenenler incelemek isteyenler buradan bakabilir. Tshirtüm ise zamanın birinde Dresslily den istediğim sonra da unuttuğum, gelince şaşırdığım bir parça. O kadar geciktirdiler yani, düşünün :) Ben Sheinside siparişlerimden alışkınım 10-12 günde gelmesine, o yüzden bu tshirtü unutmuş gitmişim. Boynumdaki fularım, (buna fular denmiyor aslında di mi) Mardin gezisinde eşime hediye edilmişti hemen el koydum :) Böylece en sevdiğim ikiliyi, siyah beyazı sonuna kadar kullandım :)


Bugün için şükürler olsun, herkese önce sağlık diliyorum. Ayaktaysanız, sağlıklıysanız herşeyi yaparsınız çünkü, gerisi kendiliğinden gelir. Bu arada Evrenden Torpilim Var kitabını okudunuz mu bilmiyorum, olumlama ve çekim yasasıyla ilgili başka kitaplar da okudum ama bunu daha çok sevdim. Önceden çok duymuş ama ilgilenmemiştim. Tesadüfen karşıma çıktı, demek ki şimdi okumam gerekiyormuş. Çok hoşuma gitti, tavsiye ediyorum. 
Görüşene kadar hoşçakalın :)




13 yorum:

  1. Kombin çok hoş. Kitabın ismi ilgimi çekti. Rastlarsam alıcam

    YanıtlaSil
  2. Kombin hoş olmuş gerçekten :)

    YanıtlaSil
  3. Sende duruşuna bayıldım ama kendimde olunca bir türlü ısınamıyorum püsküle :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet öyle bişey var, başkasında iyi duruyo ama kendinde olmuyo gibi geliyo :)

      Sil
  4. Ama canım insan o güzel etekten de bi satır bahseder:-)

    YanıtlaSil
  5. Ben de hastayım bu püsküllere:))))) çok hoş bir ceketmiş cnm, çok sevdiğim bir tarz benim de... Çok da güzel kombinlemişsin. Maalesef sonbahar geldi.... Buarada kitabı birkaç kişiden duydum aslında ama okuma fırsatı bulamadım. İlk fırsatta alayım:)

    YanıtlaSil
  6. püsküllü cekete bayıldım, güle güle giy canım <3

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.