36. Hafta

10 lu haftalar bitti, 20 ler geçti, şaka maka geldik 36. haftaya. Allah yardımcım olur da bundan sonrasını da düzgünce atlatırım inşallah. Bu haftanın göbeğini takdim ederken neler yaptık ondan da bahsedeyim. Nihayet hastane bavulumu hazırladım. Bir iki ufak şey var onları da koyar koymaz kapatıp doğruca arabanın bagajına atacağım ki hem aklımdan çıksın hem gözümün önünden kalksın. Onun dışında doktor ziyaretleri haftada bire çıktı. Son gidişimde NST denen alete bağlandım. Bu alet bebeğin kalp atışlarını kontrol ederken, kalp atışlarının bebek hareketleri ile uyumuna bakıyor. Aynı zamanda annede gizli sancı var mı yok mu onu kontrol ediyor. Şu an için bende erken doğum görünmüyormuş %96 ihtimalle. Ama "%4 ihtimalle burdan çıkarsın asansörde suyun gelir doğum başlar o da bir ihtimal" dedi doktorum :) Yani anladığım kadarıyla her an her şey olabilir, hazır olmak lazım. Ben hazırım, yani gibiyim. Gerçi bu kocaman göbekle yaşamaya alıştım, bebek içimde ve her şey kontrol altında.Sonra nasıl olur işte orası muamma. Devamlı kitap okuyorum bebek bakımı hakkında. Ne kadar okursam o kadar rahatlıyorum. İçimde huzursuzluk yok. İşte son düzlükte ben, Sheinside uzun hırkam  linki burada. Bu ara tam benlik şeyler var Sheinside dan başka siteye bakmaz oldum:


Yılbaşı da yaklaşıyor her sene bu zamanlar çocuk gibi seviniyorum etraf böyle süslenince. 


Bende durumlar böyle. Ara ara bir enerji geliyor evde bir oraya bir buraya dönüp duruyorum. Sonra birden bire yorulup kendimi koltuğa atıyorum. Ayak bileklerim şişlikler ve ödemler yüzünden michelin bebeği gibi boğum boğum oluyor. Eğilip kalkmak tam bir kabus oldu, yardımsız ayakkabı giyemiyorum. Yardımıma kim koşuyor bilin bakalım :) Hala işe devam ediyorum, gittiği kadar götürme niyetindeyim. Kendime ve aynı süreci yaşayanlara kolaylıklar diliyorum, haftanız güzel geçsin hepinizi öpüyorum :)



6 yorum:

  1. Ooo hadi hayırlsı;) Allah yardımcınız olsun, her ikinizin de;)) ! Güzel haberlere:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım teşekkürler, güzel haberler veririz hep inşallah :)

      Sil
  2. som haftalar işe gitmek zor oluyor bende 37.haftaya kadar çalışmıştım ama evle iş 5 dk arası olmasına rağmen koştura koştura tuvalate gidiyodum her sabah :) sanırım normal doğum yapcaksın allah bir avazda kurtarsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tuvalete kaç kere girip çıkıyorum bilmiyorum, hele ki çok su içersem orada yaşıyor gibi hissediyorum kendimi :) Çok teşekkür ederim güzel dilekler için...

      Sil
  3. benım oğlum suan 7ay bır haftalık oldu sızı takıp ederken aylar oncesıne gıdıyorum heycan stres sevınc zman zman gıt geller ama nasıl olacak kıme benzeyecek dıye hayallar kurarak mutlu olurdum... ona cıcıler aldıkça saatlerce bakardımm sımdıyse kucağımda ...işten eve koşa koşa gıdıyorum rabbımm ısteyen herkese bu duyguları yastmalı ve hıc bırsey bu sevgıy es degıl

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız çok teşekkürler :)

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.