Baykumaş' tan Yeniler

Aylardır dikiş adına bir şey yapamıyorum. Kumaşlar bekliyor beni. İnşallah doğumdan sonra biraz kendime gelince hobilerime geri dönebilirim. Bu arada sağolsun Baykumaş unutmuyor bizi. Bunlar en son istediklerim.


Bu siyah kumaşın üstündeki desenler kadife gibi ve araları da hafif transparan, çok nefis bir kumaş. Bluz olur ama nasıl bir şey yapılır iyi düşünmek gerek.


Bunlarda yine Baykumaş' ın washi tapeleri. Tam burada çeşit çeşit, renk renk bantları görebilirsiniz. Bu pembe puantiyeli bantları baby shower için istemiştim ve çok işime yaradı. Hediye paketi yaparken de kullanabilirsiniz. Yada herhangi bir objeyi süslemek için üstüne yapıştırabilirsiniz.


Bu güzel kumaşlar ve washi tapeler için Baykumaş' a tekrar teşekkür ederiz...


4 yorum:

  1. ben de baykumaşı çok seviyorum, senin aldıklarında pek güzelmiş.

    O kadife kumaşın neredeyse aynısından marks&spencer da çok güzel bir üst vardı. Yolun düşerse bir bak derim belki model olarak fikir verebilir :)

    YanıtlaSil
  2. ebru hanım konuyla ılgısı yok ama sheınsıde den sıparıs verıcem de bedenlerı nasıl aceba ve kumaşları kalıtelımı ...teşekkürler severek takıp edıyorum sızı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bugüne kadar Sheinside dan gelen hiçbir üründe kumaş, renk, doku kalitesi ile ilgili sorun yaşamadım. Sadece tavsiyem bedenlere dikkat etmenizdir. Kendi ölçülerinizi alın ve ona göre beden seçin. Onun dışında gelenleri giyip fotoğraflıyorum zaten. Benim alıp bloga koyduklarımı sitedeki fotolarla karşılaştırın fikir verecektir.
      Sevgiler...

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.