Haftasonu Hezeyanı ve Yeni Ceket


Hafta sonu dışarı çıkalım dedik ama havanın çok soğuk olması bizi yine nefret ettiğimiz avm lere gitmeye mecbur etti. Zaten sevmem ama bu sefer iyice sinir oldum. Bizim insanımız ne kadar düşüncesiz ya, bebek arabasıyla asansör bekliyoruz, diğer türlü katları dolaşmak çok zor bebekli anneler bilirler. Ama ne hikmetse asansörlerin içi hep dolu ve kimse bi zahmet yer vermiyor. Yürüyen merdiveni rahatlıkla kullanabilecek eli ayağı gayet sağlam tipler asansörleri işgal ediyor. Gerçekten toplumca fazlasıyla eğitime ihtiyacımız var ve de saygıya... Burdan tekrar sesleniyorum o asansörlerde öncelik yaşlı, hamile ve bebekliler için, biraz empati lütfen! Ayrıca bebek bakım odalarındaki tuvaletler gayet özensiz kullanılmış ve temizlikleri düzgün yapılmamış oluyor genelde. Kullanan anneler, sizden sonrada kullanacak olanlar var neden pis bırakıyorsunuz? Armada avm yöneticileri, neden temizlik ve hijyene önem vermiyorsunuz?? Sadece Armada değil başka yerlerde de durum farklı değil. Kimse hijyene dikkat etmiyor bu memlekette :( Konu nereye geldi, ama bunları da yazmak lazım. İnsan başına gelince anlıyor demek ki. Neyse, biraz gezdik çokça eziyet çektik, bol bol söylendik, o arada son aldığım ceketimle bir kaç kareyi de araya sıkıştırdık. 




Sanki hiç bir şey olması gerektiği gibi değil bu memlekette, yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum. İnsanlarımız hep mi böyleydi yoksa gittikçe kötüleşiyor mu her şey?.. Neyse bu güneşli günü karamsar cümlelerle kapatmayalım. Daha güzel günler görmek dileğiyle şimdilik hoşçakalınnn :)



8 yorum:

  1. iyi düşünelim iyi olur belki .. bu arada öykü güzelliğine güzellik eklemiş kilolar da gidiyor :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim daha çok var ama acelemiz yok :)

      Sil
  2. çok şık olmuşsun çok beğendim.insanlar böyle değildi toplumca çok değiştik kötü yönde maalesef çocukluğumdan hatırladığım insan güzelliklerinden pek bişey kalmadı artık desem yeri...şimdi eskiyi düşününce beni başka memleketlere sürmüşler gibi geliyor sanki kendi ülkemden çok uzaklardaymışım sanki burası o çocukluğumdaki ülke değil gibi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynen öyle sanki herşey toptan kötüye gidiyor ne olacak bilmiyorum :(

      Sil
  3. Serzenişlerinde haklısın. Geriye gidiyoruz toplum olarak. Ve her alanda ne yazık ki.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel noktalara değinmişsin Ebru, insanın insana saygısı kalmadı malesef...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.