Püsküllü Siyah Elbise

Ne giysem diye çok düşünmeye vaktim yoksa, kombin yapmakla uğraşmak istemiyorsam, fazla kiloları da gözlere sokmak istemiyorsam giyilecek şey bellidir: siyah elbise :) Kısası uzunu, penyesi, jarsesi, dar kesimi bol kesimi her tür siyah elbisem var diyebilirim. E hepsi siyahsa neden yenisini alıyorum? Orda işte detaylar işin içine giriyor. Kiminin yakası dantelli, kiminin belinde kemer var, bu en son siyah elbisede de cezbeden detay püsküller. Shein de görür görmez beğenerek aldığım bu elbise beni yanıltmadı, iş gördü :) Tek özelliği kol altlarından başlayıp yanlarından boylu boyunca inen püskülleri aslında. Tam da bu yüzden rahat, risksiz ve giy-çık bir model. Bende iş arkadaşımın düğününe giderken elimi direk bu elbiseye attım. 




Aaa topuklu ayakkabı diye bişey vardı dimi? Özlemişim valla, anne modundan çıkıp kendimi yeniden kadın gibi hissettim bugün. Tabi giymediğim aylar boyunca performansımda düşüş olmuş özellikle eğimli yerlerde birazcık zorlandım, antreman lazım :) 

Elbise: Shein 


8 yorum:

  1. Çok başarılı seçim bence ;)

    YanıtlaSil
  2. bu sene püskül her yerde zaten.. yakışmış :)

    YanıtlaSil
  3. Canım çok yakışmış her zamanki gibi çok güzelsin sen:))) Bir de doğum sonrası kilolar gitmeye başlamış bence

    YanıtlaSil
  4. yeni doğum yapmış bir anne için çok fazla fitsin :) siyah elbise her zaman candır. Omuzlarım geniş olduğu için kendimde püskül hiç sevemiyorum ama başka birinde görünce bayılıyorum , senin elbisene de bayıldım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy Serra yaşasın öyle bi görüntü vermek ne güzel, ama tam öyle değil laf aramızda :)

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.