Tot's & More Kehribar Diş Kolyesi

Merhaba, benim gibi bebekli anneler dikkat, bu yazı sizin için. Bilirsiniz her bebek diş çıkarma dönemine girince sıkıntılar başlar. Ancak bu diş çıkarma kabusları kader değil(miş). Nasıl mı? Şöyle:

Sekizinci ayında Öykütoş'un diş kaşıntıları ve huzursuzluğu iyice arttı. Artık parmaklar değil, yumruk haline getirdiği eli bileğine kadar ağzının içinde. Ne bulsa damağına sürtüyor. Geceleri birkaç defa kalkıp mızırdanıyor, sabahları da mız mız uyanıyor. Hal böyleyken diş çıkarma dönemindeki bebekler için daha önce kulağıma çalınmış olan kehribar diş kolyesini araştırmaya başladım. Birden fazla site üzerinden kehribar kolyelerin satıldığını gördüm. Biraz daha araştırınca en güvenilir ve sertifikalı ürünleri Tots & More da buldum. Çünkü sahtesini de satan varmış ne yazık ki. 

Tots & More organik bebek giysileri, bebek bakım ürünlerinin yanı sıra kehribar diş kolyesi ve bileklikleri de satan bir firma. Bağlantı kurduk ve Öykü için konyak rengi yuvarlak kesim kehribar diş kolyesi istedim. Dün akşam kargom geldi. Heyecanla paketi aldım. Kehribarın faydasına geçeceğim ancak öncelikle şu paketlemedeki özene bakar mısınız lütfen? Detaylara önem veren bir insan olarak firmanın titizliğini, ürünü daha görmeden paketten bile anladım diyebilirim :) 



Gelelim kehribara, eksik bilgi vermemek adına siteden alıntı yaparak aktarıyorum size:

Kehribar (Amber) Diş Boncukları

- Avrupa’da ve Uzak Doğu’da çocuklara amber (kehribar) takmak çok eski bir gelenektir ve diş çıkarma belirtileri gösteren bebekler için adeta olmazsa olmaz bir üründür. Amber boğaz, kulak ve mide yanmalarını; enfeksiyonları ve solunum rahatsızlıklarını azaltıcı etkisiyle bilinir. Geleneksel amber boncuklarından yapılan takılar diş çıkarmanın yan etkileri olan ağrı, iştahsızlık, mide bulantısı, kulak ağrısı, ateş ve soğuk algınlığı gibi rahatsızlıkların giderilmesinde doğal bir tedavidir. Doğal bir ağrı kesici olan amber bebeğinizi rahatlatarak onun ilaç gereksinimini azaltır. Amberin antiinfalmatuvar (iltihap sökücü) ve tedavi edici özellikleri klasik tıp tarafından da kabul edilmektedir ve sakinleştirici, ağrı kesici, spazm giderici, balgam söktürücü ve ateş düşürücü etkileri uzun zamandır bilinmekte ve bu nedenle de diş çıkaran bebekler ve küçük çocuklar için mükemmel bir yardımcıdır. Amber, hiçbir yan etkisi olmayan, tamamen doğal bir ağrı kesicidir.
- Baltık amberinin sırrı boncukların içinde gizlidir. İçerdiği SUKSİNİK ASİT ya da AMBER ASİTİ Avrupa ülkelerinde doğal bir antibiyotik olarak bilinmekte ve kullanılmaktadır. Kimyasal formülü C4 H6 Oolan amber asiti bir mineral değildir, kozalaklı ağaçların doğal reçinelerini içeren organik bir maddedir. Bebek diş boncuğunu taktığında, vücut ısısı bir tür reçine olan amberin içindeki şifalı yağları açığa çıkarır ve bu yağlar cilt tarafından emilerek kan dolaşımına karışır. Amber bir taş olmadığından, sıcak ve yumuşak bir dokunuşu vardır. Hafif ve rahat bir kullanım sağlar.
- Amber diş boncuklarımızın yapımında kullanılan tüm taşlar gerçek, otantik, doğal Baltık amberleridir. Her boncuk arası, çocuğun boğazına kaçma tehlikesine karşı düğümlenmiştir. Her kolye için amberin rengine uygun sağlam ipek iplik ve güvenlik için vidalı klips kullanılmıştır.

Sağ tarafta sertifikasını görebilirsiniz.


Ben alır almaz Öykütoş'un boynuna geçirdim kehribar kolyesini. Ben de bilekliğimi taktım. 



Okudukça gördüm ki kehribar taşının faydaları saymakla bitmiyor. Strese iyi geliyormuş, neşe ve enerji veriyormuş, bolluk bereket ve parayı çekiyormuş...daha neler neler. Şu an sol bileğimden bana göz kırpan kehribar bilekliğimi hayatta çıkarmam artık :) Bugün itibariyle kullanmaya başladık, Sonrasını da buradan paylaşırım. Kehribar kolyeleri ve diğer organik bebek ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz.

Tots & More ' a buradan teşekkür ediyor, bol kazanç diliyorum :) 





8 yorum:

  1. Ise yarayacak mi acaba, sonucunu merakla bekliyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, sana da lazım olacak sonra inşallah :) İşe yarayacak diye düşünüyorum kullananlar öyle söylüyor. Biz de başladık kullanmaya, sonucu paylaşacağım :)

      Sil
  2. Kolyenin işe yaradığını çok duydum,umarım faydalı olur prensese de,maşallah bu ne tatlılık,büyümüş fıstık Ebru'cum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olacak bence öyle inanıyorum :) Büyüyo canım zaman hızlı geçiyo ya :)

      Sil
  3. İlginç. İşe yarıyor mu merak ettim ben de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ilginç ve kullanan herkes aynı şeyi söyledi. Bende burdan hareketle aldım taktım ve inanıyorum ki doğru.

      Sil
  4. Merhabalar,
    Kızımın dişleri çıkmaya başladı ve çok huzursuz. bu diş kolyesinden almak istiyorum, siz faydasını gördünüz mü merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, biz sorunsuz stressiz ilk dişi gördük, ikinci yolda MAŞALLAH diyeyim :) Şu yazımı okuyabilirsiniz:
      http://www.ebrushka.net/2015/10/ilk-dis-geliyooorrr.html

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.