Açelya Akkoyun ile Pril Lansmanı

Geçtiğimiz hafta temizliğin ünlü markası Pril, Crown Plaza Hotel'de Ankaralı bloggerları Açelya Akkoyun ile buluşturdu. Crown Plaza'nın roofunda çok şık bir yemek eşliğinde Açelya Akkoyun ile tanışma ve sohbet etme şansını bizlere sunan Pril'e çok teşekkür ediyorum.




Bol bol fotoğraf çektik. Açelya Akkoyun hepimizle tek tek sohbet etti. Ben bu kadar zarif, bu kadar tatlı biriyle karşılaşacağımı bilmiyordum. Ekranda göründüğünden daha hoş, daha güzel bir kadın vardı karşımızda ve artık Açelya Akkoyun denince aklıma kocaman, harika bir gülümseme gelecek.


Bu arada Prille ilgili anılarımızı paylaştık ve ortaya çok komik hikayeler çıktı. Ayrıca Pril bulaşıktan başka hemen her yerde kullanılıyormuş evlerimizde, ne kadar çok işe yaradığını hatırlamış olduk :) Pril Ankara, İstanbul,İzmir, Adana ve Trabzon un arasında bulunduğu yurdun değişik yerlerini ziyaret ederek keyifli etkinlikler yapıyor. 

#enhamaratbenim #prilturkiye 

Blogger dostlarımızla bir araya geldiğimiz bu güzel organizasyon ve keyifli anlar için Pril Türkiye ye, Henkel ve  Medpartners' a teşekkürler. Bu arada lansmanda giydiğim elbisemi çok seviyorum.

Elbise: Shein 
Bot: Shein 
Çorap: Penti


4 yorum:

  1. Cok guzeldin sen ogün pembe çorap epeydir giymemistim.

    YanıtlaSil
  2. Gayet güzel geçmiş sende gayet şirin ve şık olmuşsun canım

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.