Siyah Yırtık Jean

Hamilelik ve sonra bebekle birlikte tayt insanı olan ben yavaş yavaş jeanlere dönüyorum. Tabi yine karın bölgesi sıkı geliyor yumuşacık taytlardan sonra ama ömür boyu da tayt giymek istemiyorum :) Yıllardır hem istediğim gibi model bulamamam hem de içinde rahat edemiyorum düşüncesi beni jean pantolonlardan epey uzaklaştırmıştı. Son zamanlarda ise hem yüksek bel hem de esnek kumaşlı olan seçeneklerin artmasıyla bende vücuduma ve zevkime uyan modeller bulabiliyorum. Son aldığım siyah yırtık jean ise yine yurt dışı alışveriş sitesi Romwe den. Pantolonu buradan inceleyebilirsiniz.


Sitede daha koyu siyah duruyor aslında koyu füme bence. Bu rengi siyahtan daha çok sevdim. Yırtıklar ise son zamanlarda moda olduğu üzere köpekler parçalamış şeklinde kocaman değil, kararında :) Öyle büyük yırtıkları sevmiyorum. Tabi yine de asla asla dememek lazım.



Beden konusuna gelince uzakdoğu sitelerinde kalıplar bir hayli dar. Bu pantolonu almayı düşünenler için söyleyeyim, 36-38 beden giyiyorsanız Large,  38-40 beden giyiyorsanız XL istemelisiniz. 42 bedenseniz XXL da var.




Sevgiler♥


Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.