Kış Modasında Neler Varmış?..

Bu yıl aslında son yıllarda sıklıkla yaşadığımız gibi hemen hemen herşey moda. 60 lar, 70 ler,80 ler esintili kıyafetler, militer kıyafetler, monokrom desenler, siyah-beyaz, pul-payet ve yapay kürkler. Yani çok şanslı bir dönemdeyiz. Elimizdekileri, hatta varsa annemizin, anneannemizin dolabındaki sağlam parçaları bile rahatlıkla değerlendirebiliriz. Bende kısa bir tura çıktım. Hem ne var ne yok bakmak, hem de  en beğendiklerimi sizler için derlemek istedim. Bakalım siz de beğenecek misiniz :) Ürünlerin fiyatlarını görmek için resimlerin altındaki numaralı linklere tıklayabilirsiniz.

Bu sene özellikle kış da böyle sert geçerken yapay kürklerin sıcacık dokusu beni kendine çekiyor. Hazır modayken bir bakalım modellere. Üçüne de bayıldım ben en çok da 3 numaraya :)



Dantel ise çok moda. Bazen sadece detaylarda, bazen de tüm elbisenin kumaşında:


Leopar desenini çok severim. Hatta bir zamanlar leopar pek ortada yokken tüm salon takımını leopar yapmışlığım var :) O zamanlar görenler şaşırmıştı, çok radikal gelmişti galiba bazılarına. O günler geride kaldı artık leopar çok moda ve modası geçecek gibi de değil. O bir klasik:

Püsküller son dönemin favorilerinden. Kol altları, etek uçları en çok kullanılan yerler:



Son kolaj ise yaklaşan sevgililer gününe atıfta bulunarak kırmızılardan gelsin. Her ne kadar kırmızıya mesafeli bir duruşum olsa da güzel mi güzel bir renk. Yakışana da yakışıyor yani.




İşte bu yılın modasından benim beğendiklerim, fiyat olarak da uygun, güzel alternatifler...Mavi numaralı linklerden daha detaylı inceleyebilir, farklı modeller keşfedebilirsiniz. Hangilerini en çok beğendiniz merak ediyorum :)





3 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.