Organik Ürün Sevenlere Tavsiye: Mia Organical

Son yıllarda gıda başta olmak üzere tüm sektörlerde organik ürünlere talep çoğaldı. Kozmetik markaları da organik içeriklere dönmeye, kullanıcılar satın alırken içerikleri daha çok incelemeye başladı. Ben de tabi kendimce bu konuya daha çok dikkat eder oldum. Ebrushka Brunch etkinliğimde davetlilere hediye gönderen Mia Organical firmasının ürünlerini denedim ve fikirlerimi paylaşmak istedim. Mia Organical, %100 organik ürün sertifikalı cilt, vücut ve saç bakım ürünlerinden oluşan geniş bir yelpazeye sahip. 


Benim ise kutuyu açtığımda aklımda olan ilk ürün %100 Pure Argan Yağı idi. Argan yağını saçımda kullanmaya başladıktan sonra ciddi değişiklikler farkedince cildimde de denemek istedim. Akşam yatmadan önce elime bir iki damla döküp ısıtarak yüzüme masajla yedirdim. İlk etki yumuşacık bir cilt oldu. Sabaha ise daha nemli ve canlı olduğunu hissettim. Tabi uzun vadede sonuçları paylaşmak için en az bir ay kullanmak gerekir. Ancak ben tüm diğer ürünlere güvendiğim gibi en çok Argan yağını sevdim. 

El ve ayak kremi ise beklediğim sonucu verdi. Yıkadığımda bile anında kupkuru olmadı ellerim. Özellikle kışın ellerim öyle çok kuruyor ki ne yapsam ne kullansam fayda etmiyor. Mia nın el bakım kremi diğerlerinden farklı olarak daha yumuşak bir etki bıraktı.


Saç bakım ürünlerinde şampuan ve kremi henüz bir iki defa kullanabildim. gördüğüm kadarıyla onlar da sıradan ürünler değil. Gayet kaliteli ve temiz içerikli ürünler.


Organik ürünleri sevenlere fikir olsun diye kaleme almak istedim. Teşekkürler Mia Organical :)





1 yorum:

  1. Bende denemeye başladım tatlım, umarım bende severim diyeceğim ama ilk kullanımda bile sevdiriyor kendini ürünler :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.