Dantel Detaylı Gömlek

Havaların ısınmasıyla birlikte yaz geliyor diye ben de çocuk gibi sevinmeye başladım. Senenin Nisan-Ekim arası benim için jet hızıyla geçse de bu sefer ayak uydurmaya ve yazı doya doya yaşamaya kararlıyım. Güneşi ve harika havayı görünce hafta sonu yine eve girmek istemedik. Kombin çekimlerini de açık havada yaptık. Bakalım ne giymişim :) 

Beyaz gömleklerin ne kadar kullanışlı olduğundan bahsetmeme gerek yok sanırım. Hepimizin dolabında birden fazla beyaz gömlek vardır. Ben de özellikle de uzun gömlekleri çok seviyorum. Bu gömleği de çok severek giydim. Aslında kot şortla giymek istiyordum ama daha zamanı gelmedi. Yazın şortla bolca kullanacağım kesin.



Herşeyin yapaylaştığı son yıllarda tekstilde de polyester çok kullanılır oldu. Aslında hiç mi hiç sevmiyorum polyester içerikli elbiseleri. Ama işte o kadar yaygınlaştı ki kaçamıyorum. Bu gömleğin en sevdiğim yanı pamuklu olması oldu. Kumaşı incecik, hafif ve pamuklu bir kumaş, çok rahat. Sentetik kumaşları sevmeyenler için özellikle belirtmek istedim.





Bu güzel fotoğraflar için eşime çok teşekkür ederim. 



5 yorum:

  1. Çok sık ve rahat. Size de oldukça yakınmış.. teşekkür ederİZ bilgilendirme için

    YanıtlaSil
  2. Çok bayılmıştım bu kombine. Harika görünüyorsun canım

    YanıtlaSil
  3. Bu kombine bayılmıştım. Harika görünüyorsun canım. Güle güle giy

    YanıtlaSil
  4. gerçekten şortla bir harika olur!! Güle güle giy :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.