Philips Lumea İle Maceramız Başlıyor!

Yaz yaklaşıyor, yavaş yavaş tatil planları yapılıyor, hatta kimimiz mayo bikini alışverişine başladı bile. Tabi tatil deyince ilk aklımıza gelen istenmeyen tüylerden kurtulmak böylece yazı özgür ve rahat geçirmek. İşte şimdi size vereceğim haber tam da bununla ilgili. Tavsiye Kanalı' nın yeni kampanyası #benimzamanim da 8 hafta boyunca Philips Lumea Prestige SC2007/00 IPL' i deneyimliyor olacağım. Tabi bu deneyimleri de blog, instagram ve facebook sayfam aracılığıyla takipçilerimle de paylaşacağım. Böylelikle hep beraber ev ortamında Philips Lumea ile IPL yani Yoğunlaştırılmış Atışlı Işık Teknolojisi ile epilasyon nedir ne değildir öğrenmiş olacağız. 


IPL ile yapılan atışlar tüylerin kökündeki melanin (renk pigmentleri) tarafından emilip tüylerin uyku evresine geçmesi sağlanıyor, kısa süre içinde bu tüylerin dökülmesi ve yeniden uzaması önleniyormuş. Araştırdığım kadarıyla piyasadaki muadillerine göre Lumea nın bir çok artısı var. Kablosuz olması, kullanırken jel vs ekstra bir şey gerekmemesi, yüz için ek UV filtreli ayrı bir uygulama başlığı olması ve her cilt ve tüy tipi için ayarı bulunması bunlardan bazıları. Hızlı ve etkili çözüm sunduğu klinik deneylerle ispatlanmış, bunu da bizzat yaşayarak göreceğiz.

8 haftalık Philips Lumea IPL ile yaşayacağım deneyimi ve kullanım sonuçlarını sizlerle de paylaşacağım için çok mutluyum. Umarım sonuçlar olumlu olur, sizlere de ilk ağızdan doğru bilgi aktarmış olurum :)
Bu süreç boyunca sürpriz hediyeli yarışmalar ve anketler de olacak. Sizler de hem buradan hem diğer hesaplarımdan her türlü bilgiyi alabileceksiniz. Ayrıca #benimzamanim kampanyası için Tavsiye Kanalı nı ziyaret edebilirsiniz. Hepinize iyi haftalar diliyorum :)
#benimzamanim
#tavsiyekanali
@tavsiyekanali
@philipsturkiye
#philipslumea



10 yorum:

  1. Gerçekten inanılmaz merak ediyorum ve satın almak için yorumlarınızı bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Merak ettiğim bir ürün gerçekten faydası oluyor mu acaba konuyu takipteyim sevgiler

    YanıtlaSil
  3. ben de ilk yazımı bugün yazdım kullanması çok pratik ve kolaymış hakikaten..

    YanıtlaSil
  4. Bende çok merak ediyorum faydalı mı diye. Lazer epilasyon tarzı gibi değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Baharcım kullanmaya başlayınca burdan anlatacağım ne olup ne bitiyor diye :

      Sil
  5. Ben de merak ettim.

    YanıtlaSil
  6. Ben de çok merak ediyorum bunu, sonuçları bekliyorum merakla...

    YanıtlaSil
  7. Hadi güle güle kullanalııım :)

    YanıtlaSil
  8. Ben de istemiştim ama olmadı :( güle güle deneyin.

    YanıtlaSil
  9. Merak ettiğim bir ürün benim de,tecrübelerini merakla bekliyorum Ebru'cumm

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.