Takma Kirpik

H&M en sevdiğim ve çok alışveriş ettiğim markalardan biri. Son dönemde makyaj ürünleri de gelmeye başladı.  Birkaç ay önce H&M marka bir far almıştım ve severek kullanıyorum. Daha sonra özel bir gün için bu kirpik setini aldım.  Üç sıra kirpik var ve boyuna göre sıralanmış. Daha doğal bir görüntü için gözünüze takarken kısadan uzuna doğru gidebilirsiniz. Daha önce özel makyaj yaptırırken birkaç defa taktırdığım bu tekli kirpikleri kendim takmayı hiç denememiştim. İlk önce zor olacak gibi geldi ama şaşırtıcı şekilde kolayca hallettim. Gayet memnun kaldım fiyatı da 12.90 TL. 


Yapıştırmak için de Lionesse marka yapıştırıcı kullandım. Onun da fiyatı 10TL civarı sanırım. Nasıl yaptığıma gelince; kirpikleri takmadan önce güzelce rimelliyorsunuz, sonra tek tek kirpikleri cımbızla alıp bir parça yapıştırıcı sürüyorsunuz, kirpik diplerine istediğiniz sıklıkta yerleştiriyorsunuz. İlk seferde biraz daha yavaş oluyor ikincide alışıyorsunuz. Gün bitiminde yine cımbız ya da elle çıkarıp kutusuna koyabilir, tekrar kullanabilirsiniz. 


Makyajda uzun kirpik gerçekten olayı çok değiştiriyor. Onun için özel günlerde ya da canınızın istediği herhangi bir gün denemenizi tavsiye ediyorum.


2 yorum:

  1. Evet bunlar çok doğal duruyor. Ben de özel günlerde kullanmayı seviyorum

    YanıtlaSil
  2. Ya ben de beceremem diye tekli kirpik almıyorum ama bir denesem mi ki? Sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.