Yıldızlı Ayakkabı

Bu huyumdan daha önce bahsetmiş miydim bilmiyorum ama bir şeye takınca takan bir tipim. Son favorim de yıldız deseni. İlk önce bu platformlu ayakkabıyı buldum, hemen istedim. Stoklarda bittiği haberi on beş gün sonra geldi ve çok üzülerek başka bir model beğendim. Kargo elime geçince bir baktım ki paketten yıldızlı ayakkabılar çıktı :) Sonra yıldızları öyle sevdim ki bir iki parça daha istedim. Sırayla gelecekler bakalım inşallah. Ayakkabı buradan.


Yaklaşık beş cm gibi bir platformu var, ayakkabı inanılmaz hafif, bebekle günlük koşturmaca için çok rahat.


Yurtdışı sitelerden sipariş verirken beden konusunda dikkatli olunması gerektiğini hep hatırlatıyorum. Ayakkabı konusu ise daha bir dikkat gerektiriyor. Ayağınızı yere basar durumda ölçüp kaç cm ise bedeb tablosundan denk geldiği numarayı görüp ona göre sipariş vermenizi öneririm. Benim ayak numaram 36 mesela. Bazen 36,5 da aldığım oluyor. Çizme ve botların bazı modellerinde ise 37 almışlığım bile var. Yani zaten deneyerek aldığımız ayakkabılarda bile numaralar değişkenlik gösterebiliyor. O nedenle bu ölçümü yapmadan ayakkabı istemeyin. 


Bu ve bunun gibi modelleri hatta çok çok geniş bir ürün yelpazesini daha görmek için buraya tıklaya bilirsiniz. Hepinize güzel bir gün diliyorum, yıldızınız sönmesin :)





7 yorum:

  1. Nasıl güzel birşey bu böyle canım. Güle güle giy canım. Çok beğendim.

    YanıtlaSil
  2. güle güle giyin , dolgu taban çok rahat oluyor hem de boy uzatıyor :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan fıstık, ben de çiçekli modellerini bi beğendim sanki :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzelmiş güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.