Amutiya' dan Hediye Paketi

Sevgili Ümran'ın #pembedunyam1yasinda etkinliğinde Amutiya markası çok hoş bir paket hazırlamış ve içine tüm ürünlerinden koymuş. Görünce çok sevindim çünkü bu markayı seviyorum.


Daha önce argan yağlı fondötenini kullanmış ve çok memnun kaldığımı instagram hesabımda paylaşmıştım. (Bu arada instagram kullanıcı adım eebrubayrak beklerim) Yoğun gibi durmasına rağmen sürüldüğünde ipeksi bir yapısı olan ve kalıp gibi kalmayan, çizgilere doluşmayan ve gün boyu kalıcılığını koruyan bir fondöten. Tabi şimdi havalar ısındı artık fondötenler rafa kalkıyor. Tam da bu zamanda ihtiyacımız olan şey yaz boyu kullanacağımız kaliteli bir pudra. Amutiya nın Perfect Fit pudrası fondöten ve pudra ikisi bir arada ve yine argan yağlı waterproof bir pudra. Rengi bir çıt bana koyu gibi göründü. Ancak daha denemedim. Yaz geldiği ve yakında bronzlaşacağım için rahat kullanırım diye düşünüyorum. 


Paketteki diğer ürünlerden biri de likit rujlar oldu. Yine bu rujlardan LS120 nolu koyu pembe ruju denemiş ve rengini olmasa da dokusunu ve kalıcılığını çok beğenmiştim. Renk bende çok frapan durdu ancak sürüşü çok rahat ve saatlerce aynı şekilde dudağımda kaldı.


Bu sefer bana nar çiçeği ve açık pembe tonlar geldi. Bunlar da daha önce hiç denemediğim tonlar. Her ikisini de merak ediyorum. 


Son olarak da en çok tükettiğim ve en çok işime yarayacak ürün  rimel ve eye liner var pakette. Rimeli ilk fırsatta deneyeceğim. Özellikle yazın rimellerin döküntü yapması en büyük sorun. Bakalım bu rimel nasıl.


Bu güzel paket ve tüm Amutiya ürünleri için firmaya ve Ümran'a teşekkürler. İlk fırsatta deneyip markanın ürünleriyle düşüncelerimi paylaşacağım. Pudra ve rimeli çok merak ediyorum, ilk onlardan başlayacağım sanırım :)





4 yorum:

  1. canım benim hepsini güzel günlerde kullan maskarasını çok beğeniceksin ben daha önce kullanmıştım şimdi yeniden olması çok iyi oldu. Aylaynırı ben de çok merak ediyorum :)) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi deneyen biliyor, bende ilk fırsatta kullanacağım :)

      Sil
  2. Fondöteni benim de kış için aklımda, yeni ürünlerini de senden okuruz artık :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. Amutiya ürünleri ile henüz tanışmadım.En çok rujlarını merak ettiğimi söyleyebilirim :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.