Çiçek Deseni Sevenler...

Anneler günü için annesine veya kendine bir güzellik yapmak isteyenlere ama özellikle de çiçek desenini sevenlere özel bir yazı hazırladım. 

Bu sene nereye baksam çiçek deseni görür oldum. Çoraplar bile çiçekli :) Bende anneler günü için hem modeli hem tarzı annelere uygun elbise modellerini biraz araştırdım. Fiyatlarını da özellikle indirimli olanlardan seçtim. İşte benim Zaful dan beğendiğim çiçekliler üstelik fiyatları da sadece 13$ ile 19$ arası!.. Elbiselere ulaşabileceğiniz linkler fotoların altında. Hadi hemen bakalım neler bulmuşum bennnn :)

Bu sarı çiçekli elbisenin rengini, boyunu ve kol modelini çokkkk sevdim. Üstümde hayal ettim,  sanki çok hoş olacak gibi geldi :)


Sonra bu krem rengi elbiseyi gördüm. Tarzı daha farklı biraz daha spor, daha modern. Üstündeki çiçek desenlerinin kocaman oluşu ayrı bir hava katmış. Çok hoşuma gitti. Alışılagelmiş modellerden sıkılanlara güzel bir alternatif.


Üçüncüsü ise pastel uçuk pembe rengin üstüne kahveli mavili çiçekleri, bele oturan modeli ile tam bir hanımefendi elbisesi :) 


Vazgeçilmezimiz siyah rengin asaleti tartışılmaz. Bu da siyah üstü çiçekli bir model ve hiçbir kusuru göstermeyecek, çok kullanışlı bir model olduğunu düşünüyorum.

Siyah olur da beyaz olmaz mı? Yaz artık gelmek üzereyken beyazın yeri ayrıdır deyip bir de beyaz üstü kırmızı çiçekli elbise ekledim. Bu elbisenin de boyu güzel, klasik modeli ile modası geçmeyecek tür bir elbise.


Beyaz Elbise: Burada

Umarım seçtiğim elbiseleri siz de beğenmişsinizdir...



4 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.