Pembe Dünyam İle Anneler Günü Buluşması 2

Sevgili Ümran ın anneler günü etkinliğinin sponsorlarını tanıtmaya devam ediyorum. Happy Cassetto "evdeki hayatınızı düzenler" sloganıyla her türlü dağınıklığın üstesinden gelerek ev/ofis düzenleme hizmeti veren bir firma.
   http://www.happycassetto.com/ sitesini inceledim ve ister bir çekmece, ister bir dolap ister bir oda ya da ofis düzenlemek için profesyonel olarak yardım alabildiğinizi şaşırarak gördüm. Bu firma ile ilgili ayrı bir blog yazısı yazacağım. 
Bizler için de İKEA marka şal askısı göndermişler. Benim dolabımda bir rafı işgal eden şallara fularlara bir çözüm buldum sanırım. Ancak bir not düşmeliyim ki üründen önce özenli paketleme ve adımıza özel etiketler nedeniyle kendileri özel bir teşekkürü hakediyor.


Ebrushka Brunch etkinliğimde yer alan firmalardan LAV firması yıllardır çalıştığım ve ürünlerini de kullandığım bir firma. Bu etkinlikte bizlere lavanta serisi çay seti göndermişler. Teşekkürler LAV.



Yine etkinlikler vasıtasıyla tanıştığım ve de sevdiğim Note den nefis bir kırmız ruj ve bordo oje geldi. İkisini de çok beğendim. Kırmızı rujun rengi burada tam çıkmamış, öyle bir tonu var ki gözünü alamıyor insan. Bakalım bende nasıl duracak :)


Zümrüt Kozmetik Clavis marka ürünlerden oluşan setin içine allık, ruj, eyeliner ve far eklemiş. Denenecekler sırasına girdi. Yeşil far yıllar sonra kullanacağım, uzun zamandır nude ve kahveleri kullanıyordum.


Baskolaybaskolay bizler  için adımızın basılı olduğu kumaş çantalar yapmışlar. Çok sevdim ve isme özel olması da ayrıca hoşuma gitti.


Pembe Yanak ise tam Öykütoşun sevdiği karnına basınca konuşan sesli oyuncak inek göndermiş. Bu hediye ile kızım da unutulmamış oldu çok mutlu olduk ikimizde. http://www.pembeyanak.com/ da anne bebek konusunda her türlü ürünü online satın alabilirsiniz. Geniş bir ürün yelpazesi var. İnternet alışverişlerinizde göz atabilirsiniz.


Sahi İstanbul çikolatalarının bitterini ben fıstıklısını eşim yedi. Bildiğimiz markalardan farklı bir tadı var, biz sevdik. Ayrıca nostaljik paketleri benim çok hoşuma gitti. 


Norm Bitkisel ürünleri ise yine denemediğim yeni bir marka, kahveli sabunu merak ediyorum. Doğal içerikli ürünleri kullanırken içim daha rahat ediyor. O yüzden yeni markaları keşfetmek lazım diye düşünüyorum.


Yiyin Gari markası sempatik ismiyle beni gülümsetti. Makarnalar ise güzel görünüyor butik makarnaları çok sevdiğim için ilk fırsatta yapıp yiycez gari :)


Woohoo Box dan gelen bu mug ise tam anneler gününe layık bir hediye oldu.


Beyaz Pırıltı dan bu beyaz minik kuş geldi. Fotoğraf çerçevelerimin yanına koydum.


Bionike markası ise yeni tanıştığım bir marka ve gelen ürün bebekler için 50+güneş koruyucu krem. Yani tam zamanında Öykü'ye lazım olan bir ürün. Teşekkürler...


Her etkinliğin vazgeçilmezi, artık tüm ürünlerine hakim olduğumuz, kendi özel günlerimizde de sipariş ettiğimiz Tatlimo yine bizlerleydi.


Sleepy ürünleri ise tam bebek sahibi olan annelere yani bana göre :)



Sevgili Arife Yıldız Keçeci ise hepimize bir şıklık yapıp bu tatlı fincanları hediye etti. Sağolsun :)


 Unilever firması Omo ile yanımızda yer aldı.


Patina mısır gevreği mutfakta yerini aldı bakalım adı gibi çıtır mı? 


Tüm bu güzel hediyeler için sponsor firmalara ve sevgili arkadaşım Ümran'a teşekkür ederim. Tanımadığım markaları tanımış, arkadaşlarımla görüşmüş, güzel bir gün geçirmiş oldum. Etkinlikler bizleri bir araya getirdiği için güzel diye düşünüyorum. umarım daha nice güzel etkinlikte bir arada oluruz...

Paylaşımlarım instagram üzerinden de devam edecek instagram kullanıcı adım: eebrubayrak
facebook sayfam: ebrushkablog
beklerim, sevgilerimle :)





6 yorum:

  1. Güle güle kullan güzel hediyelerini

    YanıtlaSil
  2. nice nice etkinliklerde bi arada olmak dileğiyle hepsini güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. ben çantaya bayıldım ama :)güle güle kullan ürünlerini canım

    YanıtlaSil
  4. Hediyeler çok cici :) Güle güle kullan hepsini!

    YanıtlaSil
  5. hepsi harika ve o çantaya bayıldım..

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullanın! çok güzeller!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.