Yüksek Bel Bikiniler/ High Waist Bikinis

Son zamanlarda yüksel belli giysilerin yeniden moda oluşu benim gibi düşük belden nefret edenler için çok mutlu edici oldu. Özellikle yıllardır düşük bel jean pantolonlara mahkum olmuş ve vücut tipime çok da uymayan modeller giymek zorunda kalmıştım. Çünkü yüksek bel diye birşey hemen hemen piyasadan silinmişti. İşte şimdi tekrar yüksel belli modeller hem jeanlerde, hem eteklerde hem de pantolonlarda tekrar kullanılıyor. 
Ben bikinilerin düşük bel olmasını da sevmiyorum. Hem rahat olmuyor hem de bi Adriana Lima değiliz sonuçta :) Neyse ki yüksek bel bikinilerde de geri geldi. Dolayısıyla bu ara tam benlik şeyler bulabiliyorum. Ve işte o bikinilerin arasından benim beğendiklerim. Bunlardan biri yakında benim olabilir, ama hangisi :) Ürün linkleri resimlerin altında, tıklayarak fiyat öğrenebilir detaylı inceleyebilirsiniz.

Bu modele bayıldım, üst kısmı nasıl durur emin değilim ama burdan bakınca şal desenli üstü, sade siyah altıyla şahane görünüyor gözüme.


Üstü kocaman kurdeleli, altı da desenli bu takım ise geçen sezon Alanya da kaybettiğim lacivert bikinin yerini alabilir. 


Siyah üzerine dore desenlerin çok yakıştığı ve dorenin tadını kaçırmadan ufak ufak kullanıldığı bu model de çok ilgimi çekti. Hem sade hem de şık geldi bana.


Sade siyahın da yerini hiçbir şey tutmuyor sanki ne dersiniz? Hem üstü hem altı çok hoş bir model. Ve de simsiyah, daha ne olsun.


Bu kadar siyahın arasına bir de renkli çiçekli bir model koymadan olmaz. Mavisi içimi açtı, çiçekler çok tarzım olmamasına rağmen bu modelde çok beğendim.


Tribal desenleri kullandıkları bu bikininin üstündeki ipli kısım harika duruyor. Ancak bronzlaşmak için doğru model olmayabilir. Bu tip modellerde iplerin izi çıkıyor çünkü. Ama bu da listeme girdi, çok hoş duruyor.



Son olarak bu turuncu yanları şeritli bikiniyi ekliyorum bunu da çok sevdim :) 




Siz de düşük belden nefret edip yüksek belli bikinileri seviyorsanız bu modelleri veya farklı modeller görmek istiyorsanız Zaful dan bikinileri inceleyebilirsiniz.
Sevgiler...


7 yorum:

  1. Ben de düşük belli ve çok dekolteli bikini sevmiyorum (ve giyemiyorum; iki erkek çocuğu peşinden koşmaya hiiiç müsait değil) ama bu babaanne modellerini de pek sevdiğim söylenemez :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En iyisi bunların biraz daha düşüğü ama asla düşük bel değil. Öylesini de pek görmedim. Bu sene ilk mayomu aldım yıllar sonra :)

      Sil
  2. çok sevmiyorum karnım ıslak kalıyor ve sevmiyorum o hissi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O konuda haklısın, mayo gibi birşey sonuçta.

      Sil
  3. Çok güzeller. Ben de tam tersi yüksek beli kendime yakistiramiyorum. Keske herseyden olsa da insan istedigini seçse.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.