Biota 59 Elements Allık, Ruj ve Far

Biota 59 elements markasının ürünlerini duymuş ancak daha önce kullanmamıştım. Markanın bünyesindeki Bioblas, Bioder ve Bioxin ise bizzat deneyip gayet memnun kaldığım ürünlerdi. %100 bitkisel içerikli ürünler sloganıyla iddialı ve temiz içerikli ürün gamına sahip bu markanın makyaj ayağı da Biota 59 elements olarak çıkmış. Ve bu ürünlerle Ankaralı Blogger Anneler etkinliği vasıtasıyla tanıştım. Merak ettiğim için hemen kullanmaya başladım. Yeni ve beğendiğim bir marka olunca bloga da yazmak istedim. Bana verilen paket içinde allık,  ruj ve far vardı.


Allığın rengini görünce hiç benlik değil demiştim. Şeftali tonlarında allıkları pek sevmiyorum tercihim pembe tonlardan yana. Ama kullanınca ten rengime çok gittiğini gayet fresh bir hava verdiğini gördüm. O gün bugün severek kullanıyorum, pembelerin pabucu dama atıldı bir süreliğine. Allığın numarası 04 Coral satış fiyatı ise 32.90 TL




Ruj ise görünüşte koyuya bakan bir kırmızı tonu. Ancak sürülünce göründüğünden daha koyu oldu. Yumuşacık ve kurutmayan bir ruj. 


Bu tonu her ne kadar günlük kullanamayacak olsam da rujun kalitesini ve mat olmasına rağmen nemlendiren yapısını sevdim. Bir diğer sevdiğim şey ise rujun ambalaj kalitesi. Kalıcılığı ise gayet iyi. Gerçi bende rujların çoğu uzun süre kalır ama bu daha da dayanıklı çıktı. Rujun numarası 05 Brownish Red, satış fiyatı 34.90 TL


Son ürünümüz tekli far; numarası 17 Metallic beige. Adından anlaşılacağı üzere parlak sedefli bej renkli bir far. Her zaman işe yarayacak bir ton.


Duruşu da aynen aşağıdaki gibi. Bu far çok işime yarayacak sanki. Satış fiyatı 24.90 TL


Biota 59 Elements makyaj ürünlerinden denediklerim bunlar. Marka olarak sevdim, ambalaj kalitesi gayet güzel, şık, kalıcılıkları konusunda sıkıntı yok. Fiyatları da yazdığım gibi. Temiz içerikli makyaj ürünleri kullanmak isteyenler için güzel bir alternatif olabilir.
Sevgilerimle...



12 yorum:

  1. güle güle kullanın, hepsi ayrı ayrı harika, o allığı ben de çok beğendim, yaz favorilerime gridi bile =)

    YanıtlaSil
  2. çok methediliyor pek meşhur oldu ama henüz hiç denemedim ürünleri güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  3. Allık ve farın rengine bayıldım! Ruj da kırmızının çok hoş bir tonuymuş. Güle güle kullan Ebru'cum!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruj bana pek gitmedi aslında, allık ise harika :) teşekkür ederim...

      Sil
  4. Allıklarına bayıldım diyeilirim, tüm allıklarımın aynen pabucunu dama attı =)

    YanıtlaSil
  5. Ben farin rengine bayıldım. Temiz ve güvenilir içerik çok önemli gerçekten. Iyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.