Dünya Burger Gününü Böyle Kutladık

Bu zamana kadar bilmediğim birşeyi daha öğrendim; 28 Mayıs Dünya Burger günüymüş! Bu sebeple cumartesi günü sevgili Ankara Etkinlik davetiyle bloggerlar olarak Tepe Prime' da bulunan Downtown Food Club da bir araya geldik. Bir araya gelmekle kalmayıp nefis burgerlerin tadına baktık. 



Downtown'da  özel yapım ekmeklerin içinde harika köfte ile yapılmış burgerler güzeldi ancak daha da güzeli çıtır soğan kızartmasıydı. Bunu mutlaka denemelisiz, seveceğinize garanti verebilirim. 



Bu da benim payıma düşen :)) Tabiiki hepsini yemedim ama çeşitlerin hepsinin tadına baktım :) Yukardaki mantarlı ve soğanlı benim favorim oldu. Gerçekten tadına doyamadım. Hamburger aşığı Serhan'ı en kısa süre içinde alıp tekrar gitmem lazım :)


Tüm Downtown ekibine harika yemek ve servis için, katılan arkadaşlarıma güzel sohbet için Ankara Etkinlik' e daveti için son olarak güzel fotoğraflar için @leventsongurphotograpy ve @yukselerdemli ye çok teşekkürler. 

Hürriyet gazetesinde ise şu fotoğrafla yer aldık:


Çıkışta ise Tepe Prime'da her hafta sonu farklı konseptle kurulan bu haftanın konsepti "Tasarım Ürünleri "olan pazar yerini ziyaret ettim. Harika şeyler vardı. 



11-12 Haziran da Sahaflar Pazarı ve 25-26 Haziran da 2. El ve Bit pazarı yine bu alanda olacak. Ben çok merak ediyorum ve eğer Ankara da olursak kesinlikle orada olacağım.
Sevgilerimle...


8 yorum:

  1. Yaaa Downtown daha mönüsünü yenilememiş. Pazartesi günü çıtır soğan hayaliyle gidip elim boş döndüm (hoş, senin favorin olan o mantarlı ve soağnlı burgerden yedim gerçi ama olsun...) Haftaya mönüyü yenileyince o çıtır soğanı ana yemek olarak götüreceğim :))) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa yani gitsek yok mu şu an? Çok güzel bir aperatif ama patatesle ana yemek yerine de geçer, yanına da buz gibi bir içecek :)

      Sil
  2. bayılırım hamburgere nefis görünüyorlar :-))

    YanıtlaSil
  3. iştahım kabardı :DD harika görünüyorlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya sorma Ümran, şimdi olsa yerim yine, senin gibi zayıf da değiliz ki :))

      Sil
  4. Sevgiler benden! Birlikte olmak güzeldi :)

    YanıtlaSil
  5. AFİYET BAL ŞEKER OLSUN

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.