Beyaz Elbise

Son zamanların modası danteller ve romantik detayları ben de sevmeye başladım.  Ve bu ara blogda da siparişlerimde de sık sık yer verir oldum. Bu elbisemde yine romantik bir akşama yakışır beyaz bir elbise. Dantel mi desem tül mü desem bilemedim bu elbise için. Sanırım en doğrusu dantelli tül demek. Üstü beyaz organze üzerine dantel işlemeli için de ise ince askılı düz beyaz bir elbise var. Ben ilk olarak topuklu beyaz ayakkabılarla kombinledim. Bu ayakkabımı düğünümüzde gelin ayakkabısı olarak kullandım. O kadar rahattı ki tüm gece sanki spor ayakkabıyla durdum ayakta. Sonrasında da bol bol giydim. Ancak eskitemedim :)






Bu elbisenin sadece üstünü plaj kıyafeti olarak da kullanabilirsiniz. Özellikle beyaz bikini üstüne çok hoş duracağından eminim. Mutlu pazarlar dilerim :)






9 yorum:

  1. Çok şık duruyor.Plaj kıyafeti de olabilir sizin dediğiniz gibi :)

    YanıtlaSil
  2. Bu elbiseyi sitesinde ilk gördüğümde acaba kumaşı çok mu salaş durur diye düşünüyordum. Ancak biraz yok bir yapısı var sanırım. Çok beğendim. Tercih edebilirim. 25 dolar da iyiymiş ;)

    YanıtlaSil
  3. Elbise çok şık olmuş :) Kesinlikle bızımlesın :)

    YanıtlaSil
  4. çok zarif bir elbise ve ayakkabı, iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. love the whole look! So classy!

    http://chicglamstyle.com

    YanıtlaSil
  6. Evet elbise harika! Ve bence de üstü plaj üstü olarak çok güzel olur güle güle giy canım :)

    YanıtlaSil
  7. Canım tavsiyem ilk postu yazmadan önce resim koyman, çünkü cepten girince resimler hiç gözükmüyor sadece yazılar var. Ancak yazıyı okumak için postun içine girince görülüyor

    YanıtlaSil
  8. Tam da nikah tazeleme elbisesi :)))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.