Yazlık Terlik ve Sandalet

Yeni tanıştığım Spartoo sitesini incelemiş ancak sipariş için havaların ısınmasını beklemiştim. Benim yaz için parmak arası terlik ihtiyacım vardı, Öykütoş'un ise sandalet...Sitede onlarca marka ve binlerce çeşit arasından seçim yapmak tam iki saat sürdü. Ki ne alacağımı da net bir şekilde belirlemiştim :) Kadın olmak böyle bir şey işte, alacağın şey belliyken bile tüm alternatifleri görmek istersin. Ve sonuç olarak benzer modelini eskittiğim parmak arası terliğimin daha şık bir versiyonunu kendime istedim. Markası Dream in Green.  Öykü için de beyaz bir sandalet buldum. O da Citrouille Et Compagnie adlı bir marka, bu iki marka Spartoo nun orjinal tasarımlı markalarıymış. Ben yeni tanıştım ancak çok sevdim.

Ürünler PTT kargo ile geliyor, sipariş sonrası teslimat 10 gün içinde gerçekleşir dendi, dokuzuncu gün elime geçti. Paketler gayet güzel kutuların içinde geldi. 


Numara seçimi yaparken ürünlerin yanında uyarılar var "bu ürünün kalıbı dardır, normalden bir numara büyük alınız" gibi. Bu da bana çok yardımcı oldu. Ayağım 36-37 ve hangi numarayı alacağımı bazen bilemiyorum çünkü.

Öykü için istediğim sandalette tam ayağına oldu. Onunkinde de "ürünün kalıbının normal olduğu tam numarasına göre alabileceğimiz" yazıyordu. Gerçektende 21 numara istedim gayet güzel oldu.



Artık vaktim olsa bile alışveriş için mağaza gezmekten sıkılıyorum ve hemen hemen herşeyi online alıyorum. Spartoo ise ürün kalitesi açısından gerçekten farklı bir alışveriş sitesi. Fotoğraf hilesiyle göz boyayarak ürünü güzel gösterme gibi birşey yok, neyse o geliyor. Bizzat deneyimledim. Ayrıca giyim, çanta ve aksesuar da satılıyor. Alışverişinizin ardından sadakat puanı yükleniyor bunu da sonraki alışverişlerinizde indirim olarak kullanabiliyorsunuz. Umarım bu rahat terlikleri siz de beğenmişsinizdir, ben çooook sevdim :)


9 yorum:

  1. o minik sandaletlere bayıldım

    YanıtlaSil
  2. Çiçekler ayrı hava katmış sade olsa almam ama siyahlı hosuma gitti :)

    YanıtlaSil
  3. Parmak arası terlik pek giyemiyorum ama beyaz güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  4. çok hoş ve rahat duruyor güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  5. Siteyi inceledim, gerçekten çok başarılı. Sizin aldıklarınız da harikaymış; Öykü de, sen de güle güle giyin şekerim. Öptüm!

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel gözüküyor mutlu günlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Ebru, deneyip paylaştığın için senin önerdiğin sitelere giriyorum arada bir. Fakat hakikaten çok vakit geçiriliyor bu sitelerde yahu:)

    YanıtlaSil
  8. birken severdik bi de dream green bakalım :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.