Herion Güzellik Merkezi Ziyaretimiz

Ankara da yaşayan takipçilerimi yakından ilgilendirecek bir yazıya başlıyorum, hazır olun :) Sevgili blogger arkadaşım Nilgün Aydın'ın daveti ile ben ve Sihirli Mavi blogunun sahibi sevgili İlknur Herion Polikliniği ile tanıştık. 


Orta yaştan itibaren artık yemeye içmeye daha bir dikkat etmek, spora ağırlık vermek gibi zorunlu tedbirlerin yanında ufak tefek uzman dokunuşlara da ihtiyaç duymaya başlıyoruz kadın olarak. Her ne kadar ben daha bu işlemlere başlamasamda onun da vakti gelecek yakında kaçış yok :) İşte Herion tam burada devreye giriyor ve HIFU ameliyatsız yüz germeden, kaz ayağı izlerini yok etmeye, lazer epilasyondan, bölgesel incelmeye, botoks uygulamalarından saç ekimine ve daha aklınıza gelen gelmeyen bir çok işlemi uzman bir kadroyla harika bir ortamda size sunuyor. Bu arada unutmadan Ağustos ayı boyunca cilt bakımı 200 tl yerine 75 tl.

Biz ziyaretimizde önce Görkem hanımdan bilgi aldık daha sonra Dr. İlhami Bey ile tanışıp çoğunu hiç duymadığımız yöntemler hakkında kısa bilgiler aldık. Ben en çok ferah ortamı ve güleryüzlü ekibi sevdim. Doğumdan sonra çok şikayetçi olduğum son bir kaç kilonun yerleştiği karın bölgesi için bölgesel incelme konusunda neler yapılabilir diye aklımdakileri sordum ve sonbaharda eğer aksilik olmazsa bu işlem için Herion Polikliniğin kapısını çalmaya karar verdim. Bizim için bu bir tanışma oldu ancak gelmişken ufak tefek birşeyler yaptırmadan çıkamadık. Ben de uzun zamandır sinir olduğum boynumdaki et beninden on saniyede kurtulmuş oldum. Acısız denebilecek bir işlem ve sonrasında on gün boyunca fondöten ile benin alındığı yeri koruyorsunuz, o kadar. Doktorumuz İlhami Beye tekrar teşekkürler. 



Yazının başında dediğim gibi Ankara da yaşıyorsanız estetik kaygılarınızla ilgili her türlü işlem için gidebileceğiniz ve çok rahat işlem yaptırabileceğiniz güzel bir merkez burası. Sayfasına buradan girebilirsiniz. Yapılan işlemlerin çeşitliliği sizi de şaşırtacaktır. Ben de dediğim gibi bölgesel incelme için yaz sonu Herion da olacağım ve bu işlemi etap etap, öncesi sonrası şeklinde sizlerle paylaşacağım, bir aksilik olmaz ise. 

Aşağıda iletişim bilgilerini de vereyim, aklınızda bulunsun, sevgilerimle :)




Tel: 0 506 1435039
Adres: Hilal Mah. Rabindranath Tagore Caddesi (Eski 4.Cadde) No:50 Çankaya / Yıldız / Ankara







10 yorum:

  1. Ben de Ankara'dayım.Bakmak lazım :)

    YanıtlaSil
  2. Güzelliğine güzellik kattın canım.

    YanıtlaSil
  3. cilt bakımına bayılıyorum sonbaharda ben de düzenli gideceğim..

    YanıtlaSil
  4. Aaa ne güzel tertemiz gitmiş ben... benim de göz altımda kırmızı bir damar çatlaması var, hemanjiyom deniyor sanırım. Onun için aklımda olsun, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya evet Başakcımmm saniyelerle yok oldu ve şu an yerinde hiçbir iz yok, beklediğime pişman oldum :)
      sevgiler :)

      Sil
  5. Ben aldırma ameliyatı sonrası iz zamanla geçiyormu fondoteni hep kullanmak zorundamıyız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir hafta fondötenle kapatıyorsunuz hüçbir iz kalmıyor...

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.