Neutrogena Visibly Renew Serisi

Neutrogena markasını eskiden beri sever ve el kremini devamlı kullanırım. Özellikle soğuk havalarda daha bir kuruyan ellerime çok iyi geliyor. Markanın yeni serisi Visibly Renew ise yine beni yanıltmadı ve gayet memnun kalarak kullanmaya devam ediyorum.


Serinin el kremi yine gayet güzel nemlendiriyor. Ayrıca SPF20 güneş koruma özelliği ile en çabuk yaşlanan yerlerden olan ellerimizi de güneşin zararlı ışınlarından koruyor, lekelenmeyi önlüyor. 75 ml fiyatı 12 TL.


Vücut losyonu ise "yalnızca 10 gün sonra %40 daha sıkı kollar, %60 daha sıkı basenler" sloganıyla satılıyor. Daha da ilginç olanı beğenmeyene parası iade edileceği söyleniyor. Ben bir haftadır deniyorum. Gayet güzel nemlendiriyor sıkılaşma için biraz daha kullanıp öyle yorum yapacağım. 400ml büyük boy bu ürünü bitirene kadar kullanmaya çalışacağım. Fiyatı 26 TL.


Vücut bakım kreminin ise cidden güzel bir nemlendirme gücü var. Sürdükten sonra tenimde bir rahatlama hissediyorum. Bu ürünün de 200 ml fiyatı 11,5 TL


Marka bildiğim ve sevdiğim bir marka fiyatlar da çok uygun. Fiyat/performans karşılaştırması yapınca gönül rahatlığıyla tavsiye ederim diyebiliyorum.
Sevgilerimle...




5 yorum:

  1. Hihihih, sıkılaşma sağlıyorsa ben de bakayım şekerim! Güle güle kullan!!

    YanıtlaSil
  2. Vücut bakım kremini ben de severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Vücut losyonun kokusunu merak ettim :)

    YanıtlaSil
  4. Markayı genel olarak seviyorum bunlarada bakıcam :) Teşekkürler <3

    YanıtlaSil
  5. ben de bu serinin vücut losyonu ve el kremini çok severek kullanıyorum

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.