Omuz Dekolteli Triko

Bu aralar pek moda olan omuz dekoltesini birçoğumuz gibi ben de çok seviyorum. Özellikle elbiselerde çok hoş duruyor. Ancak bebekle eğil kalk derken rahat edilmiyor. Ancak alternatif omuz dekolteli şeyler de yok değil. Bugün tam da böyle bir triko parça var blogda. Hafif hafif akşamların serinleştiği Ankara akşamları için ince hırka mevsimi başladı bile. Ben de çok sevdiğim triko modelleri içinden düşünüp taşınıp bu omuz dekolteli triko yu seçtim. Giydiğimde doğru seçim yaptığımı anladım. Hem rengi, hem dokusu hem de üstümde duruşu tam kafamdaki gibiydi. Boyu ise çok kısa değil, ben yüksek bel bir jeanle çok rahat giydim.



Bu delikli trikoları çok seviyorum. Eğer becerebilsem kendime onlarca örerdim sanırım. Ne yazık ki örgü örme konusunda zerre kadar yeteneğim yok :) Denemelerim başarısızlıkla sonuçlanınca örgüyü sadece atkı örme boyutunda bıraktım uzun zaman önce. 






İnstagram kullanıcı adım:  eebrubayrak 


4 yorum:

  1. Bu omuz dekolteli üstlere ben de bayılıyorum; ama, gönlüme göresini (ya da tipime göresini diyeyim) bulamadım bir türlü :) Triko çok hoşmuş, güle güle giy Ebru'cum, öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle bir model çok güzel olur sana da , bence düşün :) bende öptüm.

      Sil
  2. Size çok yakışmış.Kendim içim biraz iddialı.İçi gösteriyor sanırım.

    YanıtlaSil
  3. Omuz dekoltesini ben de çok seviyorum. Çok yakışmış güle güle giy canım

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.