REVOX At Kuyruğu Şampuanı

Saç konusunda hemen herkesin bir derdi vardır. Kimisi kuru saçlıdır, kimisi yağlı, kimi ince telli, kimi kalın...Hepsinin avantajı da var dezavantajı da. Kuru saçlar çabuk yağlanmaz mesela ama nemsiz ve solgun görünür, zor uzar. Yağlı tip saçlara sahip olanlar ise her gün saç yıkamaktan bıkar. Benim saçım da kuru saçlardan. Bir de boyalı olunca iyice kuruyor. E bir de şekillendirme için düzleştirici kullanıyorum onun da yıpratıp kuruttuğu malum. Ekstra bakım yapmak mecburi hale geliyor. Bu bakımlara rağmen saçlarımın uçları cansız olduğu için zor uzuyordu. Uzasın diye gözünün içine baktığım halde uzamıyor ayrıca dökülüyordu. Profesyonel serilerden yardım alarak kimi zaman da doğal yöntemlerle ve en önemlisi röfleden vazgeçerek son birkaç yılda epey toparladım saçlarımı. Çok okunan yazılarımdan olan sinameki kürü ile saç uzatma yazımı buradan okuyabilirsiniz. İki sene önce kardeşimle beraber uygulamış ve çok güzel sonuç almıştık. Şimdi bu kürü bebekten dolayı yapmaya fırsat bulamıyorum. 

Onun yerine son zamanlarda kullandığım ve memnun kaldığım, hızlı uzatma vaadini yerine getiren bitkisel şampuan Revox markasından ayrıntılı bahsetmek istiyorum. 


At kuyruğu şampuanı olarak geçen Revox tamamen bitkisel ve anti alerjen bir ürün. Her saç tipine uygun, kırılma ve yıpranmaları önlüyor. Ph değeri 5,5 yani saç ve ciltle tam uyumlu, içeriğinde hiçbir kimyasal yok. Ürün 750 ml ve fiyatı 64 tl.


Revox saç maskesi ise yine dökülmeleri önleyen ve saçı onaran bir maske. Özellikle kuru ve boyadan yıpranmış saçlara (yani ben :) çok iyi geliyor. Saçı yıkadıktan sonra nemini alıp tüm saça uygulayıp beş dakika bekletmek gerekiyor. Bu bekleme safhası beni biraz sıksada yapacak bir şey yok. Faydasını gördüğüm sürece beklemeye razıyım :) Fiyatı 89tl ve ürün 250 ml.


Saçında dökülme, kırılma ve en önemlisi geç uzama şikayetiniz varsa bu ürünü gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz eminim ki siz de memnun kalacaksınız. 


İnstagram: eebrubayrak 
Facebook: Ebrushka Blog 


#ebrushkabrunch

16 yorum:

  1. Saçlarım kısa ama yine de saç çok önemli :)

    YanıtlaSil
  2. Yine içinde SLS olduğu için kullanamadığım ama hediye ettiğim yakınımın bayıldığı bir şampuan :) Eniştem resmen başında saç çıkardığını söyledi :) Güle güle kullan Ebru'cum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten kullanıpda memnun olmayan duymadım. Teşekkürler :)

      Sil
  3. benim ve oğlumun da severek kullandığımız şampuanlardan bu..

    YanıtlaSil
  4. Eşimin son aylarda favorisi gerçekten. Şampuanlar onunmuş, diğerlerine karışmıyormuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa bende eşime tavsiye edeyim o zaman. Teşekkürler :)

      Sil
  5. Çok sevdiğim ve güvendiğim bir marka. Bu ambalajlisini hiç görmemiştim.

    YanıtlaSil
  6. Severek kullanıyorum bende, saç uzatma performansı süper

    YanıtlaSil
  7. benim saçımı kurutmuştu, ama eşim bayılmıştı bu şampuana:)

    YanıtlaSil
  8. Dökülme sorunu bende de var :/ Keşke biraz daha uygun fiyatlı olsaymıs

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın ama 750ml kullan kullan bitmiyor :) diğerlerinden çok pahalıya gelmiyor bu bağlamda...

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.