Siyah Kadife Stiletto

Platform topuklara aşık olup onlarcasını dolaplara istiflerken gün gelip modası geçeceğini gayet iyi biliyorduk. Ama ne yaptık yine de aldık da aldık ve şimdi platformların modası geçti bile :) Dolapta terkedildikleri rafta onlar bana bakıyor ben onlara lakin giyen yok :) Stilettolar ise her daim revaçta, her zaman listenin başında. Giyerken acı çektirmesi de olmasa tadından yenmeyecek ama ne yapalım güzellik ve şıklık için mecbur çekeceğiz. Ayağımdaki kadife kumaş kaplı stiletto ise ince uzun topuğuyla, sivri burnuyla gerçekten çok kadınsı ve şık.


Görüntüsüne şıklığına diyecek yok ama cidden artık topuksuzlara iyice alışmışım vallahi özel bir gün ya da akşam için topuklu giydiğimde ayaklarım iflas ediyor. Oysa ki çok değil daha iki sene öncesinde on iki santim topukla akşama kadar durup işten sonra da dışarı çıkar yine de of demezdim. Demek ki rahat çabuk alışıyormuş insan :) Tabi arada giyince de daha bir kıymetli oluyor, rahatsızlığını düşünmemeye çalışıyorum. 



Elbisem ise çok eski. Yıllar önce kardeşimle beraber Tunalı pasajında bir butikten almıştık. Şahane elbiseler vardı, herşey çok orjinaldi. Şimdi Tunalı pasajında ne var ne yok bilmiyorum alışverişi bırak gitmeyeli kaç zaman oldu kimbilir...

Tabi postun esas konusu stiletto, beğenenler aşağıdaki linkten inceleyebilirler, fiyatı çok uygun.


Siyah Stiletto: BURADAN 

İnstagram kullanıcı adım:  eebrubayrak 







7 yorum:

  1. Ben elbiseye bayıldım yalnız, çok giydim bu tarz ama seviyorum.

    YanıtlaSil
  2. En sevdiğim tarz ayakkabı! Bir Beymen indiriminden Sergio Rossi marka, buna çok benzer, tabanı hafif platformlu bir siyah ayakkabı almıştım; o kadar rahatlar ki! Bunun da görünümü çok güzelmiş, şıklık için azıcık acıya katlanaibliriz bence :) Öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle olacak artık çaresiz :) platformlar yeniden gelse fena olmaz gerçi rahatlık açısından :)

      Sil
  3. çok yüksek topuklar ama ben de çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Kadifeyi ayakkabıda çok severim ama elbise de çok hoşmuş ;)

    YanıtlaSil
  5. Stiletto aşktır. Nasıl da ucuz. Bu indirimli halleri beni çok cezbetti.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.