Bomber Ceket mi? Bayılırım!

Bundan otuz küsür sene önce ilk defa moda olan ve çok giyilen bomber ceket trendi son yıllarda hızla yükselmeye devam ediyor. Anlamı "bombacı" olan bomber cekete neden bu isim takılmış bilmiyorum, bana biraz da komik geliyor aslında :) Tabi yeni bir isim takacak değiliz modaysa ve sevdiysek giyer geçeriz değil mi? Dantelli, deri detaylı hatta şifon kumaştan olanı da dahil olmak üzere pek çok çeşidini görüyorum vitrinlerde ve internette. Aslında gözüm çiçek desenli olanlarda kaldı biraz da...Uzun yıllar önce çiçekli bir bomber ım vardı ve gerçekten çok severek kullanmıştım. Şimdi bir tane de armalılardan olsun dedim ve koyu renklere bürüneceğimiz bir sonbahar/kış olmasın diye somon renkli bu şirin armalı bomber ceketi kaptım!..


Pazar günü havanın soğuğuna mı alıştım, güneş mi azıcık ısıttı bilmiyorum ama bir önceki güne göre daha az üşüdüm. Haftaya da havaların ısınacağını öğrenince bir sevinç bir mutluluk...Sanki eninde sonunda kış gelmeyecek :) Neyse işte güneşin tadını çıkardık. Eşim fotoğrafları çekti sağolsun. Bol bol çekmiş,  çoğunu beğenince seçmek zor oldu.
Bu ceketleri giyince de elimi ceplerden çıkarasım gelmiyor neden acaba :)








Diğer bomber modelleri merak ediyorsanız sizi buraya alayım. Özellikle çiçekli olanlara göz atmanızı tavsiye ederim. Kombinde kullandıklarımın fiyat ve detayları için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz:


Sevgilerimle :)



12 yorum:

  1. rengine duruşuna bayıldım canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. pembenin tonu ve üzerindeki armalar çok güzel :)

    YanıtlaSil
  3. ÇOK SEVERİM BOMBER CEKETLERİ SANADA ÇOK YAKIŞMIŞ :)

    YanıtlaSil
  4. Sanıyorum ki pilotların giydiği ceketlere benzediğinden bomber deniyor. Ben de çok seviyorum bu ceketleri, ezelden beridir de severim zaten :) O zaman güle güle giyelim!

    YanıtlaSil
  5. bu trende bayıldım ben haki renkli aldım bir tane ama gül kurusu tonlarda da aklım kaldı..

    YanıtlaSil
  6. Bana bomber ceket desinler yeterr tam benlik hic üstümden cıkarasım gelmiyor bunlar da harika <3

    YanıtlaSil
  7. Bende sürekli ismini unutup duruyorum bu ceketlerin.Rengi de üzerindeki armalarda harikaymış.Güle güle kullanın ♥

    YanıtlaSil
  8. İnanılmaz yakışmış. Çok beğendim. Ayrıca sneakerın da dolar üzerinden bizim burdakilerle eş değer fiyatta. Güle güle giy canım.

    YanıtlaSil
  9. Such a lovely post. You have a nice blog! I like your shirt

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.