Kalpli Ayakkabı ve Sırt Çantası


Hafta sonu gelince elim hep rahat giysilere kayıyor. Sanki hafta içi işe gidiyor muşum gibi :) Öykütoş doğduğundan beri mecburen giyim stili değişti, bir de çalışmıyor olunca genelde spor giyiniyorum diyebilirim. Hal böyleyken topuksuz ve spor ayakkabı koleksiyonum genişlemeye başladı. Yine böyle rahat bir model ararken gördüğünüz kalpli spor ayakkabı karşıma çıktı ve benim de gözlerim kalp kalp oldu :)

Bu arada yerlerde kurumuş yapraklar görünce ben de hafiften bir hüzün başladı. Bu kadar çabuk biten yaz mı olur ya? Bu sene hiç anlamadım...


Neyse gelelim konumuza....Bebekli bir hatun oldum olalı sırt çantasından başka birşey kullanamaz oldum. Çabuk eskiyen çantalarıma yeni bir tane daha ekledim. Bu sırt çantası pek çok gözü, gold detayları ve büyüklüğüyle her tür ıvır zıvırı içine alıyor üstüne bir de yer kalıyor. 







Eğer sizde rahat ama farklı bir spor ayakkabı arıyorsanız tavsiye ederim. Ancak bu modeli alacak olursanız ayağınızın yarım ya da bir numara büyüğünü alın. Ben öyle yaptım ancak oldu. Çanta da çok kullanışlı ve fiyatı çok uygun. Ayrıca www.newchic.com dan Ocak ayının 20 sine kadar yapacağınız alışverişlerde Arriana kodunu kullanarak %20 indirim kazanabilirsiniz. Linklerden detaylı inceleyebilirsiniz. Sevgilerimle...

Kalpli Ayakkabı: BURADA
Sırt Çantası: BURADA
Bluz: BURADA




11 yorum:

  1. Ayakkabılar çoook şirin!!! Bayıldım! Sırt çantası da biz küçük çocukluların kurtarıcısı ve bu seçtiğin çok şıkmış! Bir bakayım ben buna :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalpli şeyleri çok seviyorum ya :) teşekkürler canım...

      Sil
  2. Bayıldım ayakkabıya, güle güle kullan. Ve sanırım o çantadan benim de ihtiyacım var...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım, çocuklu olup da bu çantaya hayır diyecek olmaz herhalde :)

      Sil
  3. ayakkabı süper şirin bayıldım bakayım hemen güle güle giy :-))

    YanıtlaSil
  4. Her ikiside çok hoş seçimler ancak ayakkabıların güzelliği beni benden aldı.Güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
  5. Ay yerim seni ya çok tatlı olmuşsun. Bu arada benim de çanta ve ayakkabılarını beğendiğim bir site.

    YanıtlaSil
  6. Ayakkabılara bayıldım :) onnyüzzmilyon kalpp :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.