Yağmur Çizmesi/Rain Boot

Yıllardır çok severek kullandığım siyah bir yağmur çizmem vardı, sanırım üç sene giydim. İlk defa bir ayakkabıyı eskittim sanırım ve yenisini almak için bir kaç yere baktım. İstediğim gibi bir şey bulamayınca geçen sezonu yağmur çizmesiz geçirdim, onsuz da yaşanıyor aslında :) Ama çok sevdiğim ve ürünlerinden çok memnun kaldığım AmiClub sitesinde bu yağmur çizmelerini görünce tam aradığım model dedim aldım. AmiClub.com da en hoşuma giden şey fotoğraflarla ürünün birebir örtüşmesi. Yurtdışı alışverişlerde bazen fotoğraf tam fikir veremeyebiliyor. Ancak önemli hatırlatma, buradan bot ya da çizme alırsanız bir numara büyük alın. Son iki siparişimden anladığım kadarıyla bu sitede kalıplar bir numara kadar dar.

Fotoğraflar ise bu defa babamın gözünden. Acemi fotoğrafçı bazı karelerde blog yazısına konu olan  çizmeyi tam çekemese de olsun, azimle uğraştı :)
 

 
 
 
Metal detaylarını ve arka fermuarını çok beğendiğim bu çizmenin farklı modellerine buradan bakabilirsiniz. fiyatları ise çok ekonomik gerçekten. Diğer ayakkabılara da göz atmayı unutmayın, bazılarının fiyatları hayret verici. Ayrıca kargoyu da çok çabuk gönderiyorlar.
 
 
 
Yağmur Çizmesi: AmiClub
Mont: Shein
 
 
 
 
 

16 yorum:

  1. Çizme çok güzelmiş. Dediğin gibi bir numara büyük daha iyi. Baba yine de candır. Ellerinden öperim...

    YanıtlaSil
  2. Bu arada shein montuna tıkladığımda ürüne gitmedi genel sayfaya gitti, bilgin olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakayım Nilgüncüm dikkatin için teşekkürler

      Sil
  3. Çok kullanışlı bir modelmiş.Güle güle eskitin ♥

    YanıtlaSil
  4. Çok güzelmiş çizmeler, güle güle giy Ebru'cum! Ben böyle uzun çizmeleri boyumun cüceliği nedeniyle denemeden alamıyorum :) Ama kısa bot tarzı olanlar varsa onlara bakayım :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın aslında en güzeli deneyip almak, bu arada kısa modeller var aynı linkte :)

      Sil
  5. You look beautiful, nice boots:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Ben de severim iki değişik modelim var ama ayaklarımı üşütüyor ikisi de

    YanıtlaSil
  7. çizmeler çok tatlı çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  8. Merhabalarrrr Ebrushka..Siyah,yan toka,fermuar,hafiften rugan görünüm..bu model benim de hoşuma gitti.Siteye baktım fiyatlar da gerçekten uygun.Bol yağmurlu günlerde ıslanmadan güle güle giymeniz dileğiyle :) Blogunuzu takibe aldım,ben de http://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/ sayfama beklerim sizi...Sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. Çizmelere bayıldım, hatta ilk gördüğümde normal rugan çizme sandım, sonradan fark ettim yağmur çizmesi olduğunu :) güle güle giyinin :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.