Cecile Ekstra Asia Waterproof Eyeliner

Eyeliner sürme konusunda pek iddialı değilim. Bazı günler gayet düzgün çekerken, bazı günler bir türlü beceremediğim doğrudur. Haliyle elime likit eyelinerı her alışımda hafif bir stres yaşıyorum. Hal böyle olunca kalem eyelinerlar daha güvenli oluyor benim için. Ancak nerdeyse altı aydır biten kalemimin yerine yenisini almamıştım. Cecile markasının Ekstra Asia Waterproof eyeliner kalemi Nilgün'ün etkinliğinde firma yetkilisi Fatma hanım tarafından bizzat hediye edildi ve görür görmez tam ihtiyacım olan şey diye düşündüm :)


Sayfasında uzun süre kalıcı, akmayan, suya dayanıklı olarak nitelenen bu eyeliner kullandıktan sonra altı yedi saat hiçbir akma, bulaşma, dağılma olmadan kaldı gözümde. Makyajı akşam çıkarırken biraz uğraştırıyor haliyle ama ben razıyım. Gün içinde böyle sabit kalsın yeter. Rengi de gerçekten simsiyah aşağıda gördüğünüz gibi. Ancak elime bu kalbi çizerken ucu azıcık kırıldı ve normal kalemtraşla sivriltmekte epey zorlandım. Asansörlü kalemlerin zor tarafı da bu sanırım. 


Eğer çok dayanıklı ve simsiyah bir kalem eyeliner düşünüyorsanız Cecile Asia Waterproof black eyeliner mutlaka ama mutlaka aklınızda bulunsun. Fiyatı kendi sitesinde indirimli 17.50 tl. Bitince kesin yenileyeceğim bir ürün. Sevgilerimle...



5 yorum:

  1. Aklımda olsun mutlaka bakıyım yazı için teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
  2. Kullandığım en iyi siyah kalem! Ben başka bir asansörlü göz kaleminin kalemtraşını kullandım açmak için. Birini bitirdim hatta, yedeğini açtım! Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de bir numaraya koydum kendisini...her gün elimde :) Teşekkürler...

      Sil
  3. Başak da önerince deneyeceğim ilk siyah kalem oldu, göz içinde akma yapmıyorsa bundan sonra alacağım göz kalemi bu olur! =)
    Güle güle kullanın,
    Sevgiler!
    Zeynep

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.