Örgülü Takı

Takı sever misiniz? Ben bazı kombinleri takısız düşünemezken, bazende takılar fazlalık gibi geliyor. Aslında doğru bir takıyla giyilen kıyafetin bütünlendiği bir gerçek. Buna rağmen özellikle takı arayışına çıkmam. Görürsem ve beğenirsem alırım. Genelde de küpeleri tercih ederim. Geçen ay  Sammydress de bu takımı gördüm ve aslında pek tarzım olmamasına rağmen hoşuma gidince aldım. Gümüş rengi örgülü kolye ve sade küpeleri düz siyah bir elbiseyle kullanırım diye düşündüm. Fiyatı o kadar ucuzdu ki aslında ne geleceğinden pek emin değildim :) Sonuç beni şaşırttı, beklediğimden çok daha kaliteli bir ürün geldi. Bundan sonra yurtdışı sitelerinde takı bölümüne bakmadan geçmemeye karar verdim.




Bu şık takımın fiyatına inanamayacaksınız. O fiyata belki en ucuzundan bir küpe zor alınır burada. Zevkinize uyuyorsa fiyat için link aşağıda.


Sevgilerimle...

10 yorum:

  1. Beautiful necklace and earrings:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Bu tarz takıları sade-siyah bluz ya da senin yazdığın gibi siyah ve sade elbiselerle kullanmaya bayılıyorum! Yalnız fiyatın komikliği??? kargo olmasa atmıştım sepete :)))) Güle güle kullan Ebru'cum! Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi ama, gerçekten çok ucuz, çok teşekkür ederim beğenmene sevindim :)

      Sil
  3. çok hoş bir takım gerçekten de şık duruyor...

    YanıtlaSil
  4. çok şık bir takım gerçekten sade bir bluzu gömleği harika bir hale getirebilir fiyatı ise çok uygun

    YanıtlaSil
  5. ebrucum gerçekten çok şık!!!!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.