Siyah Kazak/Leopar Bot


Bu ara siyah aşkım yeniden alevlendi neden bilmem. Evde her yer kıyafet dolsa da hatta dolaplar taşsa da bir siyah elbise, bir siyah kazak dedin mi hep "ihtiyaç" deyip bir tane daha alıyorum. Bu sefer dümdüz bir model olmasın da biraz hareket olsun istedim ve kolları fermuar detaylı, yakası farklı model olan bu siyah kazağı seçtim. Onu da siyah elbise üzerine giyerek kombinledim. Bu fermuarları kapalı da kullanabilirsiniz. Ama böylesi daha güzel duruyor.


Bol kazakları elbise üzerinde kullanmayı seviyorum. Nasıl ki elbiselerin içine gömlek giyilince çok hoş duruyorsa, elbise üstü kazak da öyle hoş bir tarz oluyor benim gözümde. Altına siyah çorap ve bu yazımda fotoğraflarını eklediğim leoparlı botu giydim. Bu botlar deseninden dolayı ancak böyle simsiyah ya da en fazla beyaz gömlek, siyah pantolon gibi kombinlerde şık duruyor. Leoparı sevsek de abartmıyoruz ve dikkatli kullanıyoruz mecburen...


Yaka detayı fermuarlı kollardan daha çok dikkat çekiyor bu kazakta. Yarım balıkçı gibi ama aslında v yaka bir kazak. Üstteki ince parça kazağa bitişik. Ama şunu da anladım ki boğazlılar balıkçılar filan beni biraz bunaltıyor sanki. 



Siz de kazaklarınızı elbiselerle kullanabilirsiniz. Daha salaş kazaklarla daha da hoş oluyor, aklınızda olsun :) Kombindeki kazak ve botla ilgili fiyat ve bilgi için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz. Sevgilerimle.









12 yorum:

  1. Kombine bayıldım! O leoparlı botlara zaten bitmiştim; çok güzel birleştirmişsin. Bir de bu yarım topuz modeli sana çok yakışıyor Ebru'cum... kocaman öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarım topuza bu ara çok elim gidiyo beğendiğine sevindim :) Ben daha büyük öperim :))

      Sil
  2. Nice sweater and skirt:) You look gorgeous:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. aynı kazaktan sipariş verdim ben de bekliyorum umarım çok bunaltmaz beni ben de pek giyemem boğazlı ama bu hoşuma gitti bakalım.. güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla bende öyle oldu belki ben huyluyum bilemedim :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Kombin cok farkli ve şık durmus. Ben boyle biseye cesaret edemzdim. Nasil olur,yok canim olur mu diye.. Oluyormus 😊 cok begendim.. Baktim bidaha baktim birdaha baktim we yorum yapiyorum :) Iyi gunlerde kullanin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkür ederimmmm :) Beğenilmesi ne güzel!

      Sil
  5. Siyah rengi bende çok seviyorum.En büyük kurtarıcım !

    YanıtlaSil
  6. Çok beğendim botlar harikaymıs :)

    YanıtlaSil
  7. Çok hoş olmuş leopar ayakkabı bende mutlaka deneyeceğim :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.