Gri Tavşanlar

Pratik, rahat ve cici ayakkabıları sevdiğim doğrudur. Kendi tarzıma uygun ancak "kullanabileceğim" modelleri seçiyorum ki ayakkabılar bir koleksiyon parçası olarak kalmasın :) Tabi bu arada orjinal bir tarafı da olsun istiyorum. Bu botları da kendimden başka kimsede görmedim o yüzden çok severek giyiyorum. Hatırlarsanız pembesi de var bende. Hatta instagramda paylaştığım gün dm den onlarca mesaj gelmişti "bu tavşanlı botları nerden buldunuz" diye. Tabii ki böyle orjinal ve şirin şeyleri bulmak, paylaşmak çok hoşuma gidiyor. Her mesaja zevkle ve mutlulukla cevap verdim. Şimdi de grisini aldım, bu soğuklarda ayaklarımı ve baktıkça içimi ısıtacağı için çok mutluyum :)
Gri botları ilk olarak jean gömlek elbisemle ve krem rengi çoraplarla giydim. Elbiseyi buradan almıştım. Uzun bir kot gömlek gibi tasarlanmış bu elbiseyi de çok severek giyiyorum.





Artık yavaş yavaş kışın yarısını geçtiğimize göre farklı modellere geçiş zamanı geldi diye düşünüyorum :) Dolapta bol bol kürklü bot birikti. Artık bahara hazırlanmanın vakti geliyor sanki. Ancak siz yine de bu tatlı botlara göz atın Rosewholesale sitesinden, çünkü hem hiçbir yerde olmayan orjinal bir bot, hem de çok ucuz. Büyümeyen kadınlar için harika bir model :))) Beğenenler için link aşağıda:



Sevgilerimle...



3 yorum:

  1. Ay evet kışlık doldu taştı artık yazlıklara geçmek istiyorum ben de güle güle kullan canım çok şirinler :)

    YanıtlaSil
  2. Ben bu yazıyı okurken kızım gördü, anne bana alır misin diyor. Çok çok tatlı, kesinlikle büyümeyen kadınlar için

    YanıtlaSil
  3. Yaaaaa bayıldım yahu!!!!! Aşırı şirincikler!!!!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.