Saçlar İçin Argan Yağı Kürü

Saçlarımla son dönemde çok ilgilenemedim ve saç uçlarımda kırılmalarla beraber dökülmeler arttı. Evin her köşesinden upuzun sarı saçlar toplamaktan artık fenalık geldi. Epeyde uzadı saçlarım bu arada. Kestirmeden önce hem biraz uzun kullanayım hem de biraz toparlayıp öyle kısaltayım dedim. Evde var olan saç bakımı serilerinden Fonex epeydir aklımdaydı. Sevgili Nilgün ün etkinliğinde tanıştığım bu markanın şampuan, argan yağı ve argan yağlı bakım küründen oluşan üçlüyü denemeye karar verdim.


Şampuan için çok detaylı birşey söyleyemiyorum, ancak memnun kaldım diyebilirim. Güzelce temizledi ve saçımda kuruluk, kepeklenme vs yapmadı. Kendi sitesinde fiyatı 16 tl olan bu şampuan bence kuru saçlar için gayet uygun bir alternatif. İkinci denediğim ise argan therapy saç bakım yağı oldu. Kullanımı saçı yıkadıktan sonra elinizle saç uçlarına yedirip kurutma şeklinde. Eğer yoğun bakım kürü yapmak istiyorsanız yıkamadan önce tüm saça yedirip bir süre bekleyip sonra yıkayıp kullanıyorsunuz. Ben bu şekilde yaptım. Saçım daha yumuşak, canlı göründü. Bu yağın da fiyatı 17.5 tl yine kendi sitesinde.


Son ürün ise Argan therapy 10 etkili saç bakım kürü. Krem şeklinde olan bu ürünü nemi alınmış saç uçlarına sürüp o şekilde durulamadan kurutarak kullandım. Kokusu nefis, saçım mis gibi koktu ve bir süre gitmedi bu güzel koku. Ayrıca uçlardaki yıpranmış kısımları daha kolay taradım. Hatta fönsüzken de uçları çok kötü görünmedi gözüme. Bu üçlüden en hoşuma giden bu sonuncu oldu diyebilirim. Fiyatı 15,75 tl. Benim tavsiyem 10 etkili bakım kürü. Aklınızda olsun, deneyin. Fiyat/performans mukayesesi yapıldığında gayet başarılı bir ürün olduğunu düşünüyorum.


Bende ilk fırsatta saçlarımı ucundan aldırıp dökülmelere dur demeyi planlıyorum, bakalım :)
Sevgilerimle...





4 yorum:

  1. kullanmamıştım henüz canım bi bakayım :)

    YanıtlaSil
  2. Şampuanını eşim çok beğendi (arganlı olan her şeyi bizim evde Ahmet dener). Diğerlerini elimdeki ürün çokluğu nedeniyle Blana'ya vermiştim; onun yorumlarını bekliyorum ben de :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. Great brand, nice products:)
    kisses:*

    YanıtlaSil
  4. Argan yağlı ürünleri zataen herkes övüyor. Bu kaliteli marka da çok iyi. Ben de mahvettiğim saçlarımı bununla bir bakıma sokmalıyım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.