Zaful Zımbalı Bot

Siyah her zaman favori rengim olmakla beraber birlikte kullanmayı en sevdiğim renk kırmızıdır. Tek başına kullanmaktan pek hoşlanmadığım kırmızı, siyahın yanında şahane görünür her seferinde gözüme. İşte yine siyah/kırmızı aşkımın kabardığı bir günde aldığım dudak baskılı kazağın altına Zaful'dan aldığım bu zımbalı botları giymeye karar verdim. Yeni bir ayakkabı alınca ilk yaptığım şey neyle nasıl giyerim diye kafamda kombinler yaratmak olur. Bunların çoğu da hayata geçmeden ya mevsim geçer, ya da yeni bir ayakkabı gelir yeni kombinlere kafa yorulur. Bazıları ise çok sevilir, her fırsatta giymek için fırsat kollanır. Bu botum da öyle olacak gibi hissediyorum :)


Bu botun üzerinde deri, rugan ve süet üçü bir arada kullanılmış. Sarı metaller şıklık katarken, kenarlardaki metal zımbalar spor bir görüntü vermiş. Bu haliyle tam benim benim sevdiğim bir tarz olmuş.


Bu ikilinin yanında aksesuar olarak da bu kırmızı rujlu küpeyi kullanmak istedim. Görür görmez sevdiğim bu cici küpe büyüklüğüne karşın hafif olmasından dolayı kullanımı çok rahat. Ağır küpeleri hiç sevmem çünkü.



Ben bu botu neyle nasıl giyerim diye dolabımı talan ederken siz de belki diğer modeller için ZAFUL' a bakabilirsiniz. Botların ve küpelerin fiyatı için linklere tıklayabilirsiniz. 


Sevgilerimle...



12 yorum:

  1. Güle güle giy canım . Tam senin tarzın. çOk şık.

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan, hepsi de birbirinden güzel :)

    YanıtlaSil
  3. botlar harikaymış küpelere de ayrıca bayıldım güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  4. ben çok sevdim bu botları bakacağım mutlaka :) güle güle kullan hepsini canım küpeler de çok şirin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok sevdim canım teşekkür ederim 😊

      Sil
  5. Küpelere ayrı bayıldım bota ayrı :) Güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  6. harika bir kombin olmuş güle güle kullan tatlım

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.