Omuz Dekolteli Blazer Ceket

Blazer ceketler hemen her dönem modanın içinde bir şekilde yerini almış, klasik ya da spor pek çok kombinde rahatlıkla kullanılabilecek parçalar. Klasik blazerlar kadın erkek herkesin dolabında yer almış,  her daim kullanışlı ve kurtarıcı olmuşlardır. Bugünün kombini klasik ceket modellerinden sıkılanlar ve orjinal tasarımları sevenler için gelsin. Ben ceket giymeyi pek sevmem. Var olan ceketlerimde genelde dolapta bekler durur. O yüzden ceket giymek için bana böyle şık ve tarz bir model lazımdı. Shein de görür görmez gözlerim parladı :) Bazen birşeyi görünce hiç düşünmeden "işte bu" dersiniz. Benim için de bu omuz dekolteli blazer ceket öyle oldu.


Böyle bir parçayı giyerken diğer parçaların düz ve sade olmasını tercih ederim. Bu sefer de öyle yaptım, siyah pantolon ve siyah botla giydim. Omuzları açık olduğu için saçlarımı at kuyruğu yaptım. 





Blazer'a bambaşka bir boyut getiren bu orjinal ve şık tasarımlı ceketi çok sevdim. Jean pantolonla da çok hoş durdu. Onu da ilk fırsatta giyeceğim. Ceketin içine gömlek de giyilebiliyor. Yani sadece omuz dekolteli giymek zorunda değilsiniz. Eğer bu tip değişik bir parça isterseniz linki tıklayabilirsiniz. 


Blazer Ceket: SHEIN 
Bot: PINKBASIS

Sevgilerimle...


4 yorum:

  1. wow harika durmuş çok şık güle güle giy :-))

    YanıtlaSil
  2. Nasıl güzel bir parça bu? Sana da çok yakışmış. Siteye bi gidip fiyata bakayım 🙈💕

    YanıtlaSil
  3. Çok şık! Güle güle giy Ebru.

    YanıtlaSil
  4. Öncelikle size çok yakıştığını belirtmek isterim. Kadın omzu aynı zamanda naifliğini ortaya çıkaran etkenlerden olduğunu düşünüyorum. Güle güle giyiniz :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.