Somon Elbise ve Mor Botlar

Geçenlerde bu yazımda paylaştığım son gözdem mor botlarımı vakit kaybetmeden aklımdaki elbiseyle beraber giydim. Botun üstündeki püsküllerle aynı renk olan sade bir elbiseyle tam istediğim gibi bir ikili oldular. Bu tip iddialı ayakkabı modellerini mümkün olduğunda sade giysilerle kombinlemek onların güzelliğini ön plana çıkarır ve güzelliği detaylarla boğulup gitmemiş olur. Bu küçük kombin önerisinden sonra somon elbisemle mor botlarım nasıl olmuş bakalım :)


Bu elbisemi eşimle beraber almıştık. O zaman evli değildik. Yani en az beş yıllık bir elbise. Önceleri sayısız defa ve çok severek giydiğim elbiseyi hamilelik nedeniyle bir sene, sonrasında hamilelikten yadigar kalan kilolar nedeniyle bir sene daha giyemedim. En son umudu kesmiş, dolabın arka tarafına doğru kaldırmıştım. Derkennnn azıcık kilo verdim :) Mor botlar gelince ilk aklıma gelen bu somon elbise olunca koştum dolaba....Önce uzun uzun bakıştık. Düşündüm...şimdi deneyip içine giremeyince, ya da karnım göbeğim fırlayınca yine sinir olmak var işin ucunda!... Ama bu düşünceleri hemen aklımdan kovdum ve bi cesaret geçirdim üstüme somon elbisemi...Ayy o da ne, gayet güzel oldu! ::))) Fermuarı bile kapanmayan bir elbisenin içine eski günlerdeki kadar zayıf olmasam da yakın bir kiloda girebilmek tabii ki beni çoookkk mutlu etti :) Umarım bir kaç kilo daha veririm de bu sevinç yarıda kalmaz :)





Bir kombin postu hazırlarken neler neler çıkıyor işte böyle ortaya. Bu elbisenin ve kombinin de hikayesi böyle. Mor aşığı olarak botlara zaten vurulmuştum. Ancak bu iki rengi bir arada daha çok sevdim. Siz de beğendiyseniz ürün detaylarına linkten ulaşabilirsiniz. Hepimize güzelll bir hafta diliyorum.

Bot: Rosewholesale 
Elbise: Koton (Eski)

Sevgilerimle...



19 yorum:

  1. çok güzel bir bot rengine bayıldım güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. Ayakkabının rengine ve elbisenin modeline bayıldım tabii taşıyan da güzel olunca harika bir kare çıkmış ortaya ;)

    YanıtlaSil
  3. Botları instagramda gördüğümde de çok beğenmiştim çok güzeller canım :)

    YanıtlaSil
  4. Elbise çok güzelmiş rengine bayıldım

    YanıtlaSil
  5. mor ile ne kadar yakışmış o somon öyle güle güle giy..

    YanıtlaSil
  6. Absolutely amazing!

    ** Join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    BEAUTYEDITER.COM

    YanıtlaSil
  7. Botun rengine bende bayıldım. Çok güzel bir kombin olmuş güle güle giyin💕

    YanıtlaSil
  8. Mor ayakkabı ile bu elbiseyi kullanmak benim aklıma gelmezdi açıkçası.Harika bir kombin olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir uyum oldu bende çok sevdim teşekkür ederim :)

      Sil
  9. Ya Ebruuu!!! Mükkemmel bir kombin olmuş, bayıldıım!!!! Hele yazın azıcık bronzlaşınca var yaa, efsane olur! Maşallah arkadaşıma, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başakcımmm sağol ne güzel yorum valla çok mutlu oldum :) Bronz tene ne yakışmaz bi de o var :) bende öperim çok :)

      Sil
  10. Bu iki rengi kombinlemen çok başarılı canım. Takdir ettim. Çok yakışmış.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.