Bloggerlar ve Çocukları Makarna Etkinliğinde!..

Geçtiğimiz günlerde sevgili Ayşegül' ün davetiyle Chef Akademi'nin düzenlediği ve sunuculuğunu da  radyocu Özgür Aksuna' nın yaptığı makarna etkinliği için Bilkent Station da blogger arkadaşlarımız ve çocukları ile bir araya geldik. Biz Ankaralı bloggerlar olarak yeterince kalabalıktık ancak bu keyifli etkinliği gören diğer çocuklarında olaya dahil olmasıyla o gün koca bir ordu halinde makarna yaptık :) Bilmeyenler için Chef Akademi'den bahsedeyim biraz. Chef Akademi; 2011 yılında kurulmuş,  TC Milli Eğitim Bakanlığına bağlı, Türkiye'nin en iyi aşçılık okullarından biri. Chef Akademi'de profesyonel aşçılık, amatör aşçılık, butik pastacılık ve ekmekçilik eğitim programlarının yanında hobi ve kurs programları, minikler için junior programları da mevcut. 


Daha önce Chef Akademi'de yılbaşı yemekleri workshopuna katılmış ve çok eğlenmiştim. O yazıyı okumak isterseniz sizi buraya alayım. 


Gelelim o güne...Uykudan kalkan ve ilk başlarda pek havasında olmayan Öykütoş sonradan ortama uydu. Makarna yapamasa da bir kürek ve un kovası ile harç kardı :) Her yanı una buladı ve pek tabii ki çok eğlendi :) İşte minik şef ve annesi...




Bu eğlenceli etkinlik için Chef Akademi ve sevgili Şef Ali Açıkgül'e, Bilkent Station'a, müthiş fotolar için sevgili Lariendijital ve Betül Okandan Photography' ye, bizleri bir araya getiren sevgili Ayşegül'e ve beraber vakit geçirdiğim tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Herşey çok güzeldi.

Sevgilerimle...



15 yorum:

  1. ben de davetliydim aslında bu etkinliğe ama ben katılamadım canım çok güzel bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel eğlenceli kareler çıkmış ortaya :)

    YanıtlaSil
  3. Oo çok güzelmiss 😃 cocuklarla yapılan hersey güzel zaten.Prensesde mutlu olmustur

    YanıtlaSil
  4. Bende ordaydım ama tanışmadığımız için sohbet edemedik.

    YanıtlaSil
  5. çok güzel bir etkinlik olmuştu çok eğlenmiş çocuklar anlaşılan..

    YanıtlaSil
  6. Söz konusu makarna olunca çocuklar da bir o kadar eğlenmiştir eminim :)

    YanıtlaSil
  7. Oğlum da eğlendi. Güzel bir etkinlikti.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.