Chanel Ceket

Chanel markasını çok severim. Ancak ceketimin markası Chanel değil ne yazık ki :) Bilmeyenler için; aşağıdaki gibi yakasız, genellikle tüvit ya da buklet kumaştan dikilmiş, kol ve yaka kısmında püsküllerle süslenmiş bu zarif ve klasikleşmiş ceket modelinin adı "chanel ceket" oluyor. Chanel Ceketler neyle giyilir? Jeanler, kumaş pantolonlar, etekler, şortlar daha doğrusu siz neyle isterseniz onunla giyilebilecek her dolapta olması gereken joker parçalardan diyebiliriz. Kesinlikle modasının geçeceğini düşünmüyorum. Aslında bu modelin daha kısa bolero tarzı olanları da çok hoşuma gidiyor. Ancak henüz istediğim gibisine denk gelemedim. Geçenlerde bu ceketi Shein de görünce fazla düşünmeye gerek kalmadı. 


Baharın gelmesinden dolayı benim tercihim beyaz renk oldu. Üstündeki kırmızı-lacivert şeritler ve marine tarzı metal düğmeler ise bana göre hem şıklık katmış hem de benim sevdiğim gibi daha spor durmuş. Kombinlenmesi kolay olan bu chanel ceketi ben lacivert dantel kumaş şort ve lacivert çorap ile beraber giydim. 





Bu şık ceketi ve fiyatı incelemek isterseniz linke tıklayabilirsiniz, sevgilerimle :)

Ceket: SHEIN 









12 yorum:

  1. Ceket harikaymış! Bu kombinini de çok beğendim; ama, koyu renkli skinny jean ve stiletto ile de bomba olur bence :) Güle güle giy canım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim kesinlikle jeanle harika duracak :)

      Sil
  2. Cok güzel gercekten joker parca kotla kumas pantolonla etekle sortla herseyle harika olur guzel gunlerde giy canım sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Çok şık Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. Cekete bayıldım çok güzel kombinlemişsiniz çokta yakışmış :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir ceket canım.Sana ne çok yakışmış ♥

    YanıtlaSil
  6. Cekete bayıldım bayıldııım cok yakısmıss! :)

    YanıtlaSil
  7. Güle güle giy canım...

    YanıtlaSil
  8. Ceket çok yakışmış canım

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.