Build A Bear! Bir Ayıcık Tasarla!

Ankara Kentpark AVM içindeki Build A Bear mağazasını daha önce gezmiş ve konsepte hayran olmuştum. Ancak o zamanlar Öykütoş bebekti ve anlamıyordu. O yüzden çok detaylı incelememiştim. Geçtiğimiz hafta 23 Nisan Çocuk Bayramını kutlamak için sevgili Burçin'in davetiyle Build A Bear da toplandık. 


Burası çocuğunuzun herşeyiyle kendi seçimlerinden oluşan bir pelüş oyuncak, daha doğrusu oyun arkadaşı tasarlayabileceği harika bir yer. ilk önce oyuncağınızı seçmekle işe başlıyorsunuz. Sadece ayıcık değil tavşan, köpek, Pony, Trol, maymun gibi pek çok seçenek var.  Öykü Pony seçti.




Sonra içi boş pelüşler çocuğunuzun isteğine göre sert ya da yumuşak olarak dolduruluyor. İçine minik bir kalp konuyor. Ama önce bir kalp seremonisi yapılıyor. Minik kalpler minicik ellerde ısıtılıyor, okşanıyor ve oyuncağın içine yerleştiriliyor. Sonra bu tatlı oyun arkadaşına onlarca kıyafet arasından zevkine göre elbiseler, etekler, ayakkabılar, aksesuarlar seçiliyor ve en son doğum belgesi yazdırılıp minik sahibine teslim ediliyor. Doğum belgesini alan çocuk mağazadaki çanı çalıyor ve alkışlar içinde oyuncak arkadaşını alıp gidiyor. 


Gördüğünüz gibi bir oyuncakçıya girip sıradan bir pelüş ouncak almaktan çok daha başka bir şey. Bu, çocuğunuz için baştan sona benzersiz bir deneyim. Bu deneyimin eşlikçileri olan mağaza çalışanları da çocuklarla birer arkadaş gibi harika bir iletişim halinde oluyorlar. 


Ben Öykü' nün ritüellere katılmayacağını düşünmüştüm ama oradaki ablaları abileri öyle sevdi ki, hepsini olmasa da büyük kısmını eğlenerek yerine getirdi. İnternet sitesi üzerinden de online sipariş verip bu oyun arkadaşını oluşturabilirsiniz ancak asıl güzel olan bizim gibi mağazada bire bir bu deneyimi ve eğlenceyi yaşamak.


Bu güzel buluşma için Build A Bear' a ve sevgili Burçin' e teşekkürler :) Çocuğunuz için özel bir hediye düşünüyorsanız burası aklınızda bulunsun derim. Belki yıllarca oyun arkadaşı olacağı pelüş oyuncağı kendi yaratmaktan her çocuk mutlu olacaktır eminim.

Sevgilerimle...






3 yorum:

  1. 100 TL ayıcık. 250 TL de kıyafet. Bilemiyorum durumu olanlar alsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız fiyatlar ucuz değil. Ancak oyuncaklar 44 tl den başlıyor. Elbiseler için de tshirt 20 küsür, etek 25 tl civarı. Sıradan bir oyuncak alışverişi değil de konsept bir deneyim olarak düşünen ve bütçesi uygun olanlar düşünebilirler :)
      Sevgiler...

      Sil
  2. Herşey çok eğlenceli gözüküyor. Öykü Hanım dikkatle bakıyor...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.