Lohusalar İçin Herşey Burada!

Doğum yapanlar bilir doğum öncesi hem bebek hem de kendiniz için hastane çantası hazırlamak başlı başına bir iştir. Hamileliğin sonlarına doğru iyice ağırlaştığınız dönemde bu hazırlıklar için mağaza gezmek kolay olmuyor. Ancak yine de bir hevesle hazırlıklara başlıyorsunuz. O gün hem en heyecanlı gününüz, hem tüm aile orada olacak, hem milyon tane fotoğraf çekilecek ve yıllarca o fotoğraflara bakılacak. Haliyle anne adayı o gün hem rahat olmak hem de bakımlı görünmek için gecelik sabahlık arayışına giriyor. Bende bu evreden geçtiğim için biliyorum. Hem kendiniz, hem bebeğiniz için pek çok şeyi bir arada bulabileceğiniz, yorulmadan internet ortamında kolayca alışveriş yapabileceğiniz bir site keşfettim;  www.lohusasepeti.com



Burada gecelik, sabahlık, bebek giysilerinden, lohusa için gerekli iç çamaşırı, emzirme sütyenine kadar gereken herşey var.  Özellikle lohusa pijama takımlarının şıklığına bayıldım!


Sabahlıkları ise şimdi bile alıp giyesim geldi desem abartmış olmam. Özellikle soldaki sabahlık tam aradığım model, aradığım renk.


2010 yılından beri internet ortamında satış yapan sitede fiyatlar çok uygun. Lohusa takımlarında fiyatlar normalin iki katı olur bilen bilir. Ancak burada ürünlerin fiyatları gerçekten çok uygun. Siparişlerinizin aynı gün kargolanması ve 120 tl üzeri alışverişlerde kargo ücreti olmaması da çok güzel. Lohusa Sepeti, sitesinde Beyzam, Artış, Bondy, Bone, Emose Fc Fantasy, Feyza, Haluk&Bayram, ve Lht markalarına ait 200 den fazla ürününü bulabilirsiniz. Kişiye özel ürünler hariç (isme özel yapılmış ürünler) diğer ürünlerde iade olanağı da mevcut. Eğer siz de bir anne adayı iseniz www.lohusasepeti.com' a göz atmanızı tavsiye ederim.



Sevgilerimle...








3 yorum:

  1. Pek bi güzel şeyler varmış burda canım :)

    YanıtlaSil
  2. Bu yazı heyecan içinde bebek hazırlığı yaptığım yılları getirdi aklıma.Zaman ne hızlı ilerliyor :)

    YanıtlaSil
  3. Dünya ticaret üzerine kurulmuş.ne güzel şeyler yapıyorlar. Çok beğendim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.