Macera Adası' nda Doyasıya Eğlence

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara Anneleri daveti ve Karakter Dükkanı sponsorluğu ile Ankamall' de yeni açılan Macera Adası' nda buluştuk. Kentpark şubesini daha önceden bildiğim Macera Adası her yaştan çocuğa ve hatta büyüklere hitap eden pek çok oyun alanı ve aktiviteye sahip harika bir eğlence merkezi. Gitmeden önce Öykü için gittiğimizi düşünsek de içeri girer girmez iş değişti ve maaile saatler boyu saatlerce Macera Adası' nda deliler gibi eğlendik :)



Daha önceden bildiğim ve alışveriş yaptığım Karakter Dükkanı ise ilk mağazasını Ankamall Macera Adası içinde açmış. Karakter Dükkanı yetkilisi Sevgili Burçin Hanım ile yüz yüze tanıştık, sohbet ettik. Bu arada minikler de Karakter Dükkanından kendilerine sevdikleri karakterlerin oyuncaklarından seçme şansı buldular.


Bir yaşından itibaren küçük çocuklar için yumuşak oyun alanı, top havuzları, daha büyük çocuklar için otomobil pisti, çocuk kasabası, tiyatro, büyükler için bowling, kaçış odası gibi daha sayamadığım pek çok aktiviteye sahip Macera Adasında her yaşa göre bir şey var. Çocuğunuz görevlilerin gözetiminde oyun alanında oynarken siz de farklı alanlarda oyalanabilir ya da cafe kısmının huzurlu ortamında dinlenip birşeyler içebilirsiniz. Ayrıca çocuğunuzun doğum gününü kutlamak için de aktivite ve eğlence dolu bu ortam harika bir alternatif.




Çocuk kasabasında ahşaptan minik evler var ve bunlar banka, hastane, market olarak dizayn edilmiş. Çocuklar drama eğitmeni eşliğinde bankadan para çekip, marketten alışveriş yapıyor, pastalar süsleyip yemekler hazırlıyorlar. Bu alanda isteğinize göre yarım saat ya da bir saat kalabilir çocuğunuz ve emin olun hiç sıkılmayacaktır.



Öykü oyun alanında oynarken bizde hemen her makinada keyifle oynadık ve kazandığımız biletlerle ona oyun hamuru aldık. En sevdiği şey oyun hamuru olan Öykütoş' un keyfi ikiye katlandı.


Bu güzel buluşma için Ankara Anneleri ' ne, Karakter Dükkanı' na, Macera Adası' na teşekkürler, çok çok keyfili bir buluşma oldu. Uzun zamandır böyle çocuklar gibi eğlenmemiştim :)






10 yorum:

  1. çok güzelmiş siz de eğlenmişsiniz çocuklarla beraber..

    YanıtlaSil
  2. böyle etkinlikleri seviyorum..

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir gün olmuş hem senin için hem çocuğun için canım maşallah :)

    YanıtlaSil
  4. Biz tam tadını çıkaramadık, bu hafta sonu inşallah; ama, sizin yazıları okudukça not alıyorum ben de :) Sevgiler!!

    YanıtlaSil
  5. Çocukların gönüllerince eğlenerek geçirdiği bir gün olmuş...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.